Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igaz a hír, hogy meghalt...

Paradicsom31 kérdése:

Igaz a hír, hogy meghalt Christina Grimmie?

Figyelt kérdés
Most olvastam a neten... Nem tudom elhinni :( Mondjátok, hogy csak pletyka!

2016. jún. 11. 11:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaz.
2016. jún. 11. 11:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Én Őt a youtube-on ismertem meg. Úgy lett ismert, hogy feltöltött a csatornájára dalokat, és zongorázott közben. Egy vidám lányt "ismerhettem" meg. Nagyon szerettem az ő verzióit, letöltöttem, és mindig őt hallgattam. Jelentkezett a The voice-ba is. Sok híresség ismerte őt :(
2016. jún. 11. 11:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Nekem is van életem.. Gondolom Te egyáltalán nem is hallgatsz zenét, illetve filmeket sem nézel, mivel ezen kívül neked van életed... Nem volt nagy sztár, de nagyon sokan szerették őt. Persze nem egy Beyonce volt ő..

Évek óta követem a csatornáját, a legfrissebb előadásait is mindig megnéztem. Szerettem őt :( és már nincs..

2016. jún. 11. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is most hallottam róla először, és vettem a fáradtságot, és megnéztem pár videóját. Tényleg nagyon szimpatikus, kedves, tehetséges lány, úgyhogy megértem, hogy szeretted Őt. Sajnálom.
2016. jún. 11. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sajnálattal hallom. Az utóbbi hetekben kezdtem el hallgatni a számait, és nagyon tehetségesnek, valamint gyönyörűnek találtam.
2016. jún. 11. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is utánaolvastam, nem semmi. Nem ismertem ugyan, de valóban jól néz ki. És nem is akárhogy halt meg.
2016. jún. 11. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem, elolvasod, hogy meghalt. Alapból olyan oldalon olvasod, ami nem pletykalap. Mondjuk justjared. A család nyilatkozata is ott van. Hogy lenne pletyka?
2016. jún. 11. 12:36
 8/12 anonim válasza:

Sajnos igaz:(

Én sem tudom felfogni és nahyon, de nagyon fog hiányozni :'(

2016. jún. 11. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Én még "anno" Mike Tompkins-on keresztül ismertem meg YT-n. Már akkor megőrültem a hangjáért. Imádom. Valami elmeroggyant pasas lőtte le sajnos. Biztos jó helyre került.
2016. jún. 12. 12:43
 10/12 anonim válasza:
2016. jún. 12. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!