Tintina kérdése:
Christina Aguilera haja milyen színű most?
Figyelt kérdés
Nashville-i képeinfekete a haja, de a voiceban fekete..most akkor paróka? vagy tényleg befestette a haját feketére?2015. ápr. 3. 19:06
1/4 anonim válasza:
Itt meg már valami vöröses.
Meg rózsaszín... :D
Szerintem csak a Nashville miatt festette be feketére, a Voice-ot pedig még előtte felvették (ha jól tudom), most csak vetítik. Ajánlom, hogy ne legyen paróka, mert nagyon-nagyon hiányzik a Stripped korszak. De nem hiszem, hogy valaha is visszatérne ahhoz a stílushoz. :(
2/4 anonim válasza:
Platinaszőke haja van, szerintem csak paróka a fekete és a rózsaszín.
3/4 A kérdező kommentje:
Kösznöm...teljesen elöntött a pánik, mert szerintem szőkén szép...de kezdek belenyugodni abba is ha esetleg tényleg befestette...ammm...habár még mindig nem tudom eldönteni
2015. ápr. 4. 20:21
4/4 anonim válasza:
Mert a szőke a természetes hajszíne. :) De szerintem a fekete sem rossz. Szerencsés, hogy a legtöbb hajszín nagyon jól áll neki. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!