Mit szóltok Christina Grimmie halálához?
Az ki?
köze van Grimm családjához csak elírtad a nevét?
Hát, én személy szerint furcsállom ezt a mentalitást. Csak azóta tudok róla, hogy ő létezett, amióta lelőtték. Oké, ez szomorú, de minden ilyen eset az.
Amit viszont nem értek, hogy tegnap óta tele a facebook üzenőfalam tele van vele, ahogyan itt gyakorin is tucatszám születnek róla az ilyen kérdések, hogy "Miért lőtték le?", "Mi a véleményetek erről?"... és mindenki dicséri, milyen nagy youtube-er volt, és micsoda tehetség, stb, de amíg élt, mégsem találkoztam a nevével.
Nekem nagyon idegen ez a mentalitás, hogy valakivel csak akkor törődünk, de akkor aztán nagyon látványosan, miután elment...
Epizód:
Az egyik híradóban a munkásságáról szóló rövid spot alatt a 'Titanium' cover szólalt meg...
Először elgondolkoztam azon, hogy a szerkesztőnek van végtelenül morbid humora, vagy valamiféle üzenetet közvetítene burkoltan...?
Aztán megkerestem, és YouTube-on mindentől függetlenül ez volt a legtöbbször megtekintett videója az énekesnőnek (tehát elég valószínű, hogy a spot szerkesztője ennek okán vágta a tudósítás alá), de így is egy érdekes fordulata a világnak.
"I'm bulletproof..."
Nézd...én még tényleg nagyon régen kezdtem el követni. A "Party in the USA" c. volt az első száma amit megtaláltam és azóta rajongtam érte. Nekem ő nagyon sokat jelentett de ezt csak azok érthetik akik nem a voice-ban akadtak rá hanem nyomon követték még az elején. Szörnyű... pont nemrég merült fel bennem hogy ha megyek amerikába biztos meglátogatnám egy koncertjét... :(
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!