Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdekelne titeket ilyen könyv?

Érdekelne titeket ilyen könyv?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam az írásban, és kitaláltam egy kis történetet a fejemben, már csak lekéne írnom. A témai a fake fb alatt rejlő személy egy típusa, az őt körülvevő dolgok, a fake barátainak beadott sztorik, az igazi barátaival csinált ocsmányságok, amiket a fake fbre rak ki. Szóval olyan mint egy ember második élete, ahol nincsenek határok. A történet folyásával egyre több érdekes dolog derülne ki a személyről, amiben itt nem írok, nem akarom lelőni a "poént". Lényegében kicsit drámai, és egy kicsit hihetetlen, de lehetséges a története.
2016. jún. 5. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennél izgalmasabbat el sem tudok képzelni. (Mondjuk a leirtak alapján ezt sem.)
2016. jún. 5. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ezt élethűn kéne leirni .....
2016. jún. 5. 14:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha téged érdekel, írd meg! Nekem így elsőre nem szimpatikus annyira a főszereplőd, de ha tudnék vele olvasáskor azonosulni, akkor már érdekelne a dolog :) (A drámát amúgy is szeretem, most én is épp drámai történeten agyalgatok.)

Szóval szedd össze a gondolataidat, írj vázlatot és hajrá!

Amúgy ismerek egy írással foglalkozó blogot, ha gondolod, provobe ellinkelhetem, mert néhol segíthet. Csak ne lankadjon a lelkesedésed hónapok múltán sem :)

2016. jún. 5. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, belinkelnéd légyszives akkor azt az oldalt, köszi. :)
2016. jún. 5. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Persze, itt is van :)

[link]

Ajánlom a 4+9 tanácsok kezdő regényíróknak című bejegyzését :)

2016. jún. 5. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Biztos nem érdekelne, rengeteg minőségi könyv és film van twist ending-gel, fake fb profillal meg max. a 13 éveseket lehetne lenyűgözni.

Mellesleg nem vagyok benne biztos, hogy nem létezik-e már ez a sztori.

2016. jún. 5. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Párral ezelőtt lévő hozzászólónak üzenem hogy a főszereplővel nem is kell mindig azonosulni. Pont ezért kevésbé változatosak a pozitív karakterek mint a negatívak, mert a pozitív főszereplővel az átlag olvasó szeret azonosulni. Pedig rengeteg jó történet van ahol akár még gyűlöljük is a főhőst mint embert, de imádhatjuk mint karaktert.

Amúgy szerintem elég sablonos, és ha nem sikerül nagyon nagyon jól vezetned akkor bele lehet unni.

2016. jún. 5. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor rosszul fogalmaztam, bocsánat, de értem, mit mondasz. Csak azt a történetet, ahol utálom a főszereplőt - mint karaktert, mert egyébként lehet ő a világ legtökéletesebb embereként feltüntetve - nem olvasom el. Ennyi. Ugyanez meg van persze fordítva is.

És ha most nem ez a legegyedibb történet a világon, akkor mi van, kérdezem én? Valószínűleg első története lenne - és az senkinek sem a világ legújabb, legegyedibb mesterműve. És mi van abban, ha már van hasonló - tényleg, szerintem már nemigen lehet olyat írni, ami ne létezne valamilyen formában. Ez nem szabad, hogy elvegye a kedvét senkinek az írástól.

Én még mindig amellett vagyok, hogy a kérdező írja meg, (én akár még el is olvasnám.)

De mivel nem vagyok hivatásos író vagy szerkesztő, nem kezdeményezek vitát, mert csak megmondóember lennék, de komolyan kezdem azt érezni, mintha el akarnánk venni a kérdező kedvét. Pedig lehet, hogy ki tudna hozni valami egyedit belőle. Én továbbra is kíváncsian várom.

2016. jún. 5. 18:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez lenne az első művem, ha befejezem. Remélem be fogom. :) A kedvemből meg nem igazán tudnak elvenni.
2016. jún. 5. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!