Lányok ha rátok ír egy fiú miért mondjátok egyből hogy barátom van?
Azért néha egy nő is akarhat dugni, nem igaz, hogy azért rázunk le srácokat, mert csak "azt" akarják. Többé-kevésbé mi is akarjuk "azt", max nem tőle akarjuk.
De én csak annak kamuzom, hogy van barátom, akik tök ismeretlenül írnak rám, mert hiába értékelem a bátorságot, nekem az az elkeseredettség foka, és nem hinném, hogy jóban tudok lenni valakivel, aki a profilképem alapján beképzelte magának, hogy én vagyok a király csaj meg a megoldás a problémájára.
Mert nincs kedvem és időm jópofizni egy szinte idegennel, és a jelenlegi élethelyzetemben barátot sem akarok. (mondjuk én nem ezzel indítok, megkérdezem, miben segíthetek, és ha az a válasz, hogy unatkozik/ismerkedne, akkor kulturáltan elmagyarázom, hogy köszi, hogy eszébe jutottam, de én meg egyiket sem)
20/L
"ez kicsit se érdekli őket. Szerintük mindenki egykutya, csak dugni akar velük és pont. nincs más lehetőség."
Van egy másik kérdés, ahol egy pasi fel van háborodva, hogy ha férfi beszélgetést kezdeményez egy nővel, akkor nő miért nem fogja fel, hogy az csak azért van, mert fel akarja szedni és miért áll vele szóba akkor is, ha nem akar vele összejönni, inkább utasítsa el azonnal, hogy ne is reménykedjen szegény. Most akkor mindegy egy lány mit csinál, úgyis ő a hülye liba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!