Lányok ha rátok ír egy fiú miért mondjátok egyből hogy barátom van?
Mert a pasik azért írnak rá a lányra, mert be akar náluk próbálkozni(ritka, hogy másért írjon rá). Nekem ez a tapasztalatom. És eléggé elkeserítő is.
Hogy példával is alátámasszam: tavaly óta kb 10 fiú írt rám, akikről konkrétan tudom, hogy csak megd*gni akarnak. Aztán csodálkoztok, hogy egyből ezzel indítunk(még akkor is ha igaz).
Te mindig barátkozás céljából írsz lányokra?
Sok-sok évvel ezelőtt egy gyalogló nevů helyen mindenki csak arról akart beszélni, hogy milyen a bugyid, fanszőrzeted, szexuális szokásaid. Akkor is, ha 13 éves kis nyomi voltál, akit nem érdekelt az ilyesmi.
Ott alakult ki, hogy ha valaki írt nekem, azt írtam, "nem akarok dugni". Erre mindig jött a "kár", "miért nem?", "pedig jó az, cica".
Szinte kizárt, hogy egy fiú csak haverkodni akar. Abból nem ért egyik sem, hogy nem akarsz ismerkedni. Csak a másik fiút, férfit tisztelik annyira, hogy azt mondják, akkor békén hagylak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!