Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok ha rátok ír egy fiú...

Lányok ha rátok ír egy fiú miért mondjátok egyből hogy barátom van?

Figyelt kérdés

2016. jún. 4. 08:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mert a pasik azért írnak rá a lányra, mert be akar náluk próbálkozni(ritka, hogy másért írjon rá). Nekem ez a tapasztalatom. És eléggé elkeserítő is.

Hogy példával is alátámasszam: tavaly óta kb 10 fiú írt rám, akikről konkrétan tudom, hogy csak megd*gni akarnak. Aztán csodálkoztok, hogy egyből ezzel indítunk(még akkor is ha igaz).

2016. jún. 4. 08:15
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
1-es és pont ezért elutasitatok egy olyan pasit is,aki normális,és nem csak azt akarja!!!!
2016. jún. 4. 08:39
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
#2 ez kicsit se érdekli őket. Szerintük mindenki egykutya, csak dugni akar velük és pont. nincs más lehetőség.
2016. jún. 4. 08:45
 4/14 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: nem mindenkit utasítok el, csak azt, akin egyértelműen levágós a dolog(pl elején jópofizik, azt közli, hogy megd*gna). Most már egyébként kb fél éve van kapcsolatom, de ez se hatja meg őket. Volt aki azt mondta, ha újra szingli leszek, akkor szóljak neki, mert kipróbálna. És ezek után csodálkoztok, ha le vagytok pattintva.
2016. jún. 4. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb letisztázni az elején? Közlöm hogy van barátom, ha felszedni akart akkor ezzel megkímélem a felesleges dumától. Ha barátkozni akar csak akkor meg semmi gondja ezzel. Habár én még sose találkoztam olyan sráccal aki csak barátkozni akart volna velem.
2016. jún. 4. 08:56
 6/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Mert le akarom rázni, és a legtöbben ebből értenek a legjobban.
2016. jún. 4. 09:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Sunshine Te akkor is leráznál mindenkit ha nem lenne párod, mert ugye a párodon kívül minden férfit Gyűlölsz!!!!
2016. jún. 4. 09:50
 8/14 MZ.per.X ***** válasza:
99%-ban azért mondják, mert nem jössz be nekik :D
2016. jún. 4. 10:28
 9/14 anonim ***** válasza:
A tisztázás miatt írom, hogy ha felszedni akar akkor tudja hogy ne pazarolja velem az idejét. Ha csak beszélgetni akart akkor beszélgetek vele szívesen:)
2016. jún. 4. 10:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Te mindig barátkozás céljából írsz lányokra?

Sok-sok évvel ezelőtt egy gyalogló nevů helyen mindenki csak arról akart beszélni, hogy milyen a bugyid, fanszőrzeted, szexuális szokásaid. Akkor is, ha 13 éves kis nyomi voltál, akit nem érdekelt az ilyesmi.

Ott alakult ki, hogy ha valaki írt nekem, azt írtam, "nem akarok dugni". Erre mindig jött a "kár", "miért nem?", "pedig jó az, cica".

Szinte kizárt, hogy egy fiú csak haverkodni akar. Abból nem ért egyik sem, hogy nem akarsz ismerkedni. Csak a másik fiút, férfit tisztelik annyira, hogy azt mondják, akkor békén hagylak.

2016. jún. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!