Megbuktam. Hogy lehet feldolgozni?
Nem sikerült túl jól a matek érettségim...soha nem ment jól a matek, eddig nem buktam meg semmiből és pont most kellett, amikor már célba értem volna. Nem ment jól a matek sose, mindig szenvedtem vele, mégis megvolt a 2es vagy 3as évvégén. A kisérettségim is 2es lett, ezt meg elrontottam. Nagyon rosszul esett. Nem kell azt mondani, hogy tanulni kellett volna meg stb, mert azt már megkaptam a többiektől.
Az őszi sikerülni fog? Hogyan készüljek rá? Tippek azoktól, akik így jártak?
Aki azt meri állítani, hogy a matekra születni kell, az nem értette meg, csak próbálta beseggelni, és ez most nála a védekező mechanizmus. A matek az a tárgy, amit bárki meg tud tanulni, aki nem előítéletes, hajlandó rászánni időt és energiát.
A konteókat meg hagyjuk.
8. válasz: "Ami itt nálunk gimnáziumi érettségi az külföldön főiskola , ami itt főiskola az kint egyetem."
Lol, nem.
A STEP (angol) például kér integrál/deriválást, determinánsokat, differenciálegyenleteket, komplex számokat.
A román felvételi meg nem csak sokkal szélesebb anyagú a magyarnál, de sokkal nehezebb is. (Na jó, egyszer néztem egy Matlapban, nem tudom milyen szintűt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!