Hogy lehet a munkanélküliséget feldolgozni?
Bár én nem vagyok diplomás, de ugyan ezt tapasztaltam.A munkanélküliséget fel lehet dolgozni, mert nem magával a munka hiányával van a gond, hanem a pénz hiányával.Próbáld hasznosan tölteni a szabadidőd.Esetleg átképezni magad.Nem feltétlen veled van a baj, sajnos ez általános jelenség.
Engem meg sokszor azért mardos a bűntudat, mert nincs diplomám.De ha belegondolok, lehet, hogy nem is érnék vele semmit...Nekem most van munkám, de ismerősi alapon szereztem.
pontosan, én lennék a világ legboldogabb embere, ha a következő 40 évemet nem kellene munkával tölteni, de egy minimálbérnyi összeget megkapnék havonta.
Nem, nem az van, hogy nem szeretek dolgozni. szeretek, csak egy idő után, minden munkánál eljutok oda, hogy értelmetlen, mert a fizetésem nem nő, de a munka mennyisége, munka ideje, elvárások felém azt megkövetelik. Hányingerem van ettől.
munkanélküliséget könnyen fel tudom dolgozni, hisz otthagytam egy, mások szerint jó munkahelyet, viszont most a rendszere pénzhiányt azt sajnálom.
Én nem írtam olyat, hogy nem akarok dolgozni és nyelvet akarok tanulni... az valaki más kérdése lehetett.
A gyorséttermekről pedig annyit, hogy előtte ott dolgoztam, de ott sincs most munkaerő felvétel, azt mondták. Tele van mindegyik kínaiakkal, arabokkal meg négerekkel, nem is csoda, ha nem kell nekik a fehér ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!