Mit csináljak, hogyan próbáljak vele szót érteni? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Élettársammal lassan 3 éve vagyunk együtt és van egy tündéri kislányunk is.Sok a régebbről fennálló tartozásunk, amiért én felelek, édesapámmal( ő is tehet róla,nagyon régi ügyek miatt meg anyám-hietelek felvétele-).Tényleg én ,édesapám fizeti a számlákat, és a részleteket, párom jól,keres(belvárosi lakásokat újit fel nagyon szépen), de nem akarok tőle,se számlára, sem tartozás rendezésre pénzt kérni.Ennek több oka is van, Az egyik, hogy a párom nővére finoman persze, de mindig oltogat, pofákat vág a saját lakásomban, célozgat..pl. elmeséltem neki, hogy a volt fönököm még a szülés előtti 2 hétben is dolgozott, de én nem tudtam mert, 19 hetes terhesen elküldtek, meg nem is bírtam volna már.Nem tudtam volna más munkát válalni, mivel, hogy terhes nőket nem vesznek fel sehova.Erre nem nekem adott igazat,hanem a főnökömnek!Tudja,hogy vannak a nehézségeink amiket próbálok megoldani, erre mindig belém köt, azt hiszi párom fizet mindent, mi meg csak élösködünk rajta...:/. Tavaly leszidta az anyját,hogy minek adott nekem egy geox cipöt, amit ő adott az anyjának karácsonyra(mellesleg nem hord ilyen cipőt az anyuka) és akciós is volt, úgy éreztem, mintha engem a párom az utcáról szedett volna össze, ahol kéregettem..Vagy tavaly nyáron apám kért fizu elöleget, hogy vegyünk festéket, gipsz kartont stb, amikor megkértem,nem-e tudna elvinni minket a szakküzletbe(nem ingyen) azt kérdezte,ezt is az öcsém fizeti?Pedig, ugyanúgy indult, mint én,édesanyja egyedül nevelte őt és a 3 testvérét panel lakásban.Az bánt, hogy nem törvényesen szerezték a vagyonukat( a nővér és a férje),hanem "okoskodással" -nem szeretnék belemenni, mert papír alapú bízonyitékaim nincsenek, csak amiket a párom és anyuka mesélt- és mégis megbánt folyton..Ha törvényesen intézték volna a dolgaikat vagy örököltek volna, nem érdekelne,de így..Nem vagyok irigy,inkább legyek szegény,mint hogy így intézzem az életemet..Nem tudom mit csináljak,idegileg kész vagyok, ugyanakkor az utálata motivál is,hogy minnél hamarabb megoldjam a gondokat,de akkor is fáj,hogy néha idejön a gyerekeivel és megaláz..mégha finoman is teszi. Bocsánat a kisregényért, csak nagyon nyomta már a lelkemet az egész.:(2016. jún. 2. 08:17
1/4 anonim válasza:
Miért engeded oda, ha folyamatosan bánt?
A férjed mit szól ehhez?
Ö nem áll ki melletted?
2/4 Blade Bone válasza:
Nem irigyellek, de attól még, hogy rosszabb helyzetbe vagy, mint az a nő, még ezt a hangnemet és a beszólásokat nem kelkene eltűrnöd, főleg nem az otthonodban. Mégis mit képzel az a nő? Jó hogy nem majd te veszel mindent a párodnak, hogy neki tetszedjen. Ti vagytok ketten egy pár, neki semmi köze hozzátok, ezt add a tudtára minél előbb, mert úgy látszik csak szét akar robbantani benneteket. :/ Én nem engedném a házamba ezt a nőt többé az biztos.
3/4 A kérdező kommentje:
A párom se nagyon jön ki vele, de ő férje miatt,mert elég bunkó volt, amikor 2 éve párom újitotta fel a lakásukat(kértek a nappaliba a falra köves berakást, és sokszor leszedette, hogy neki nem tetszik...meg stb.)de ezt meg is írta neki, mert én elmondtam ami zavar, meg hogy én nem ártottam vagy szóltam be senkinek,és a férje a csajnak mindig keresztül nézett rajtam..ezóta sem bezélnek, de sajnos ssokszor eszembe jut..szerencsére ritkán látjuk egymást, meg úgymond anyósom(még nem vagyunk házasok ,különbözö okok miatt, de tervezzük :) ) -ha 3 éve még nem is kedvelt túlságosan- jó másfél-2 éve jóban vagyunk, sőt ő elismeri a "munkámat" , hogy próbálom megoldani a dolgokat, amiben tud segít is.
2016. jún. 3. 12:13
4/4 A kérdező kommentje:
Amugy igazatok van, egy pár ,ha együtt is él, közösen kell,hogy fizesse a háztartást..jó nálunk igaz, úgy van, hogy a számlákat (és azt a 2 részletet ami nekem van még, meg apám tartozását ) azt mi fizetjük, de egyébként ő ad pénzt a gyerekre, vagy ha nekem kell ruha, cipö stb, a vásárlásokra is szépen ad...szóval mi jól együtt tudunk müködni, csak ügye a tesója kiakasztó..de majd megpróbálok vele beszélni, mégis a saját lakásomban(ténylegesen az enyém-ezt sosem éreztettem a párommal-)ne sértegessen..Köszönöm szépen a váalszaitokat! :)Szép napot!
2016. jún. 3. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!