Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem gáz hogy egy külön titkos...

Nem gáz hogy egy külön titkos nyelvrendszer csatornán lehet csak szót érteni nőkkel?

Figyelt kérdés
Kell hogy rendelkezz ezzel a képességgel gondolatolvasás mellett is ahhoz hogy az ember találjon magának barátnőt vagy csak közelebb kerüljön egy nőhöz. Ha nem rendelkezel ezzel akkor dobhatod magad a kukába
2016. máj. 29. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szèp dolog a pancserkedèsedet a nőkre fogni
2016. máj. 29. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nem lehet lebontani nőkre és férfiakra,minden emberhez más út vezet hogy megnyíljon.Amúgy nincs ilyen,hogy "gondolatolvasás" ha lenne is mi nők lennénk benne a profik és nem ti;) Olyan van hogy odafigyelés és megértés ez hoz két embert összhangba.
2016. máj. 29. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Az hol megértés, mikor a nők nagy része elküldi a férfiakat ? Úgy beszéltek ti nők, mintha olyan K@rva sokat bele adnátok. pedig 80%ban a férfi viszi a pálmát ti meg csak vegetáltok
2016. máj. 29. 20:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké kapcsolat meg tudsz szeretni meg frkat szpni..
2016. máj. 29. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Juj nem nagyon jön össze neki senki, hüpp hüpp
2016. máj. 29. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Csak az izom meg a pénz kell nekik! Ribik!!!
2016. máj. 29. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az aki minden nap kitalál egy minden nő idióta mert nem engem akar kérdést? Nem tudom mi a célod vele, de ha az életben is így kommunikálsz, akkor soha nem lesz barátnőd.
2016. máj. 29. 21:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Ember vagyok, néha elereszthetem magam énis! amúgy meg Pont a nők váltják ki belőlem az agressziót :(

Ha egyedül vagyok akkor biztos B%zi vagyok, Ha próbálkozom akkor egy szerencsétlen balek mi az aranyközépút ??

2016. máj. 29. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:
fordulj orvoshoz, probléma van a gondolkodásoddal
2016. máj. 29. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi a cél? Barátnőt találni, vagy a nőket minél rosszabbnak látni? Ha nagyon beletemetkezel ebbe a "minden nő szemét" dologba, akkor csak azt éred el hogy tényleg egyetlen nőt sem tudsz majd rendesnek látni, legyen bármilyen tiszta lelkű. Ez jó lesz? Meleg nem lehetsz, mert heteronak születtél, mondjon bárki bármit. Így csak egy magányos farkas leszel, de ez nem jó neked. Egy dolgot hadd mondjak el: sok fiatal lány nagyon éretlen, de az érett nők az éretlen lányokból lesznek. Ha össze fúj a szél egy tépett gatyás, szőke beképzelt csitrivel, csak mosolyogj és kívánj neki magadban szép éveket.
2016. máj. 30. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!