Miért élnek az emberek monoton, unalmas életet?
Úgy érzem jönni fog most a savazás, hiszen elvégre az emberek 99%-a besavanyodott, monoton életet élő.
De kérdem én, miért képesek az emberek elviselni hogy nekik az élet semmit sem tartogat, csak a monoton unalmas életet, és az élet xar? (szerintük)
Akkor kérdem én, miért nem lesznek öngyilkosok? Ki akarnak ilyen életet élni... De mégsem teszik, és élik az unalmas, monoton, dobozos, xar életüket.
Miért nem hisznek az emberek a mesékben? Hogy bármi lehetséges, az élet csudajó és vidámság, az élet könnyű, a pénz gyakran jön és könnyen, hogy akármit megtehetünk amit akarunk?
Miért okoznak az emberek saját maguknak problémákat? Az élet egy csodás dolog, és azért élünk hogy élvezzük. Hogy elérjük a céljainkat, és megéljük a sikereinket. De soookan mégsem így gondolják. Miért? Mazochizmus? Sajnálom tényleg ezeket az embereket, én nagyon sokszor próbáltam segíteni ilyen embereknek, de mintha valami köd lepné el a fejüket, és nem megváltoztatni akartam őket, de ha már egyszer már tükörbe se bírnak nézni, akkor sem hallgatnak rám és meg se próbálják. Még csak az esélyt sem adják meg.
Mi értelme van így élni az életet?

És kérdező, te minek szólsz bele abba, hogy ki hogyan éli az életét?
(Egy NEM unalmas és monoton életet élő válaszoló válasza.)
utolsó: ugye tudod hogy ez miatt most mindenki le fog köpni? de komolyan, 100 emberből 99 biztos :D Ilyet mondani hogy mersz hogy "mert az öngyilkosság mindig ott van..." , pedig nagy igazság, inkább megszökni mint megszokni :) Én sem bírnám ... Sokszor gondolok bele hogy "a p*csába is, mennyivel könnyebb lenne feladni az igényeimet, az elvárásaimat, és nyugodt hétköznapi életet élni..." de aztán mindig rájövök, hogy akkor mégis mi értelme lenne az életnek? Tegyük fel a postán dolgozol, havi 100e ftért. Ez kb arra elég, hogy fenntarts egy autót+házat+étel-ital. És napi 8-10 órát ülsz bent és csak leveleket pecsételgetsz. 10 éve dolgozol már ott. Mit értél el?
Családot létrehozni se lehet ilyen szar fizetések mellett, nem önző dolog úgy a világbaszülni egy gyereket hogy nem kaphatja meg amit akar? Én még nagyjából jó helyzetben voltam, mert amit akartam ugyan nem azonnal kaptam meg, volt amikor 1-2 év is eltelt mire meglett, de meglett, de voltak ismerőseim akik semmit sem kaptak meg, és csak csodálkoztak azokon amik nekem megvoltak nekik meg nem és nem is lett. Gyökér szülők... Inkább ne legyen se gyerekem se családom, mintsem abban felnőni hogy "nem kaphatod meg sajnálom, nincs rá pénz." Én még most végigverekedem magam az életen, elérek valamit, hogy az én kölkömnek ne kelljen ennyit szopnia mint az apjának... na ez a tudatos családalapítás kéremszépen.

Kedves kérdező!
Majd ha te is ÉLNI fogsz, és nem filozofálni, akkor megérted, hogy nem mindenkinek sablonos, szürke és monoton az élete. Maximum a munkája. Majd esetleg ha lesz gyereked, akkor észre fogod venni, akármilyen szar volt az élet, már nem az, mert van valaki, aki felnéz rád, és akit nem érdekel, mit csinálsz, hogy hozod a pénzt, mire költesz, egyszerűen csak szeret."Miért nem hisznek az emberek a mesékben? Hogy bármi lehetséges, az élet csudajó és vidámság, az élet könnyű, a pénz gyakran jön és könnyen, hogy akármit megtehetünk amit akarunk?"
Khmph... Ez nem mindenkinek van így.Amúgy, nem hívnák "mesének", ha igaz lenne. Példa: 26 éves szakmunkás, terhes feleséggel. Szakmunkásokat leggyakrabban sajnos minimálbérre alkalmaznak ami nettó 130000Ft. Na mondd meg, hogy neki a pénz sokszor jön és könnyen. Nem tehet meg akármit, a törvény miatt, amit teljesen ésszerűen találtak ki. Képzeld el, hogy fel akar gyújtani egy házzat.... Mellesleg az élet nem könnyű, ezt az is bizonyítja, hogy mi, emberek vagyunk az egyetlen földön élő faj, aminek dolgoznia kell, hogy életben maradjon."Az élet egy csodás dolog, és azért élünk hogy élvezzük. Hogy elérjük a céljainkat, és megéljük a sikereinket. De soookan mégsem így gondolják. Miért? Mazochizmus? Sajnálom tényleg ezeket az embereket, én nagyon sokszor próbáltam segíteni ilyen embereknek, de mintha valami köd lepné el a fejüket, és nem megváltoztatni akartam őket, de ha már egyszer már tükörbe se bírnak nézni, akkor sem hallgatnak rám és meg se próbálják. Még csak az esélyt sem adják meg."
A mi szakmunkásunk, hívjuk Ferinek, nem érheti el a céljait, mert érettségi híján már neki ennél nem lehet jobb.Nem élvezi az életet, mert minden nap a belét kidolgozza.Nem,nem mazochizmus. Sajnáld, de akkor ne szólj bele az életébe. a te életedet éld.Amúgy meg elmehetsz a p!csába, szerinted ha megöljük magunkat, jobb lesz nekünk?
Egyébként, aki tanult, és jó munkája van, amit szeret, nem savanyodott be, és szereti az életét.
Ne pofázz itt a felnőtteknek, mikor szart se tudsz.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!