Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fiúkat mennyire taszítja ha...

A fiúkat mennyire taszítja ha egy lánynak vastag a lába?

Figyelt kérdés

Mert nekem eléggé az. Képet nem tudok linkelni, de legyen elég annyi, hogy ha összeteszem a kezem úgy, hogy a hüvelyikujjaim és a középső ujjaim összeérjenek épp csak hogy kersztül tudom vele fogni a vádlimat.

Emiatt szégyenlek rövidnadrágot venni. És hülyén néz ki, mert alacsony is vagyok. Fogyózom, meg minden, de a lábam nem lesz vékonyabb, mert az izom (gördeszkázás miatt) És nem tudom ezt egy fiú mennyire tartja gusztustalannak.

Gondoltam ha abbahagyom ezt a sportot jobb lesz, de milyen lenne látni ahogy süt a nap, deszkázik előttem pár emberke én meg csak sóvárogva nézem? ...sz*ar :/

Válaszokat köszönöm.

2016. máj. 27. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha össze tudod fogni akkor nem vastag.
2016. máj. 27. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
A legszebb dolog a világon, ha egy lánynak vastag lábai vannak. :) Egyszerűen imádom! <3
2016. máj. 27. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Mindkét előző hozzászólóval egyetértek. Én is kifejezetten szeretem, ha egy nőnek nem fogpiszkáló lábai vannak, pláne, ha szép formás izmokkal rendelkeznek. Sokkal szebbek, mint a médiában agyonfotosopolt pipaszár lábak.
2016. máj. 27. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha azért vastag mert kövér akkor taszító. Viszont ha azért mert izmos akkor elképesztően szexi bír leni. Nekem speciel nagyon bejön.
2016. máj. 27. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
+1 arra, hogy az izomtól vastag szép.
2016. máj. 27. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:

"mert az izom"

Képes voltál eddig elolvastatni velem ezt? XD

Basszus.

Válasz:

Ha valakinek nem tetszik, gratulációm küldöm.

Minden normális embernek tetszik ha van egy egészséges izmos lány.

2016. máj. 28. 02:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire vastag. A leírásból nem derül ki egyértelműen. Ha nem is a sajátodat, de hasonlót próbálhatnál linkelni.
2016. máj. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!