Mennyire vagy vidám? Miért?
Figyelt kérdés
mostanában mindenkinek van valami gondja. Van olyan akinek egyáltalán nincs? Vagy nem olyan nagy, hogy keseregjen rajta?
Mennyire vagytok boldogok általában és most?
14/L
2016. máj. 20. 22:07
1/13 anonim válasza:
egyáltalán nem vagyok az. Közeledik a vizsgám és ez a sok tanulás kikészít. :/
2/13 anonim válasza:
Én se vagyok, épp államvizsgázok és nagyon fáradt vagyok :(
3/13 anonim válasza:
Nem vagyok boldog amiert nem vagyok boldog.
Es faradt is vagyom. 😫
4/13 anonim válasza:
Én is most vizsgázok ,és röhögök a saját bukásomon ,rövid az idő ahoz hogy sirdogáljunk
5/13 Firedoom válasza:
En happy vagyok :P es miert? Mert miert ne? Ha tortenik valami rosz az optimizmusom akkor se hagy cserben es hamar túlteszem magam rajta. Anno rohadt sokat depiztem es nagyon nem tetszett. Akkor dontottem el: 180 fok fordulat es inkabb mosolyogjak mint a tejbetok. 19/f
6/13 Pszt! válasza:
Ettől a kéréstől most már nagyon jó kedvem van :D
7/13 anonim válasza:
Boldog vagyok,mert egészséges vagyok a szeretteim is és nagyon szeretem a kislányomat! Jó hogy van nekem!
8/13 anonim válasza:
Annyira, mint egy terhes hintaló. :)
10/13 anonim válasza:
Boldog vagyok! Hogy miért? Mert hiszek,és tudom hogy az Ur mindig jot akar nekem,es ugy intezi hogy hosszutavon a leheto legjobb legyen hosszutavon. És eddig is segitett. És ez a boldogság áthatja az egész életet. Igen,vannak megprobaltatasaim nekem is,mint mindenki másnak,de tudom h Ő segít,és le fogom tudni győzni a probémákat. Én sem vagyok mindig vidám,vannak rosz napjaim,de BOLDOG vagyik. Mert tudom hogy számithatok Rá. És kérhetem bármire,mert ha szuksegem van rá,ő megadja. És tudom hogy Ő tudja hogy mire van szuksegem.Ezért bizalommal teszem le életemet a kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!