Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek nincs elegetek a mai...

Nektek nincs elegetek a mai világból? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nekem teljesen elegem van ebből a mai fogyasztói társadalomból,abból hogy az emberek milyen szemétládák egymással és teljesen kiközösítettnek érzem magam azért mert én nem illek bele ebbe a képbe,az osztálytársaim 95% -a ott tart hogy egész nap egymást oltogatják egymást a hülyeségeikkel,a világról fogalmuk sincsen,azt hiszik ők valakik attól mert van több száz lájk a képeiken és olyan szinten nagy arcuk van h azt elmondani nehéz lenne,emelett olyan buták mint a segg,a világuk ott bezárul hogy facebook meg lájk,ha a suliban leülünk egy padra ahol ott vannak 20an kb,abból szó szerint 18 a facebookot böngészi és hozzá se szól a mellete lévőhöz,amikor meg haza megy,faceen azzal beszélget aki mellette ült,és ebből már teljesen elegem van,depressziós vagyok mert úgy érzem szinte nincs már olyan ember a közelemben akivel lehet normálisan beszélgetni emellet meg még nagyon sok minden van,ami teljesen kiakaszt,pl hogy a mai "civilizált" világban milyenek egymással az emberek de ebbe már nem megyek bele,aki úgy érez mint én,írjon pls.
2016. máj. 12. 22:23
1 2
 1/11 eznemlényeges ***** válasza:
37%
Teljesen egyet értek, a társadalom szar, a munkarendszer, a politika, az egész világ, de most ez nem taglalom. Az én osztálytársaim is ezt csinálják, de szerencsére van egy barátom aki ugyan ilyen mint mi, s vele eltudok beszélgetni normálisan, s filozofálni a világról. Én igazából már a zombiapokalipszisre várok, az megoldana mindent, s bekövetkezne az anarchia is, szóval ez csak még jobb. Jó szenvedést kívánok holnapra is.
2016. máj. 12. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos teljesen egyet kell, hogy értsek veled, de miattuk ne bosszankodj, olyanok, amilyenek, így kell őket elfogadni. Mindenesetre nem vagy ezzel egyedül, nem mindenki ilyen, mint ők.
2016. máj. 12. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
de nagyon is remélem nem sokára eljön a világ vége
2016. máj. 12. 22:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát, speciel nekem nincs belőle elegem. :) De nyilván nem az ilyen válaszolókat várod. :)
2016. máj. 12. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Én is szívesebben élnék pl. a 14. században, akkor még volt igazi szeretet az emberekben, de mostanra már kihalt.
2016. máj. 13. 00:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy maroknyi ember viszi előre az emberiséget. Mindenki más csak azért van itt, hogy őket hátráltassa, vagy éppen segítse.
2016. máj. 13. 00:48
 7/11 anonim ***** válasza:

nincs elegem. nagyon sok fantasztikus dolog van. Nyilván a fejlődés, új dolgok, új problémákat hoznak magukkal. De ez nem azt jelenti, hogy el kell menekülni a problémák elől, hanem meg kell oldani azokat :)

őő, most csak így beugrott egy kép, anyukák gyerekükkel mennek, utca túloldalán látnak egy közmunkást

Egyik anyuka azt mondja, hogy tanulj, mert te is olyan leszel, mint a közmunkás!

másik pedig azt, hogy tanulj, hogy jobbá tehesd az ő életét :)

Döntsd el te miért tanulsz... elkerülni a problémát, vagy megoldani?

a döntés a tiéd...

2016. máj. 13. 01:13
 8/11 anonim ***** válasza:
11%

Én így érzek, és az a legrosszabb, hogy nem tudok ilyen lenni. Nem az osztálytársaikkal beszélgetnek a legtöbben hanem facebookon pasiznak/csajoznak.

Szebb lenne e az életem ha én nem facebookoznék? Dehogy.

Szebb lenne e ha senki nem facebookozna? Egyértelműen igen.

Meg elég furcsán hangzana az én számból, hogy facebookon kívül is van élet mikor ezek az emberek sokkal többet járnak össze még ha felszínesen is.

2016. máj. 13. 06:38
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Majd ez a sok kis szerencsétlen pont azért fog tanulni, hogy jobbá tegye mások életét.. na meg a nagy francokat. Mai emberek érzelmileg nulla alatt vannak és még együtt se tudnak érezni a másikkal. Csak kiröhögik az embert. A másik meg, hogy pont a szülője nem fog neki okosságokat mondani, mert az még nagyobb agyhalott. A régi szép idők voltak a jók, amikor biciklizni, focizni jártunk le a telepre meg a folyóra fürdeni és még internet se volt a telefonunkon. Ha valakit elakartunk érni, akkor letekertünk házuk elé becsöngettük és már jött is kifele, aztán mentünk amerre csak elláttunk, aztán másnap reggel jöttünk haza, mert elmentünk sátorozni meg ilyenek. Zene volt, tűz meg társasági élet.
2016. máj. 13. 07:10
 10/11 anonim ***** válasza:
elegem van, de azért próbálok normális életet élni
2016. máj. 13. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!