Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hangsúlyozzák ennyire...

Miért hangsúlyozzák ennyire pl egy boltban, hogy ők most nekem segítenek?

Figyelt kérdés

"Kati, tudsz segíteni az úrnak? Benn vagyok a gépbe.

Akkor egy pillanat rögtön jövök és akkor tudok segíteni."

Essek hasra tőlük, hogy ők most nekem segítenek? És ezért nekem rögtön hálásnak kell lennem?

Csak veszek valamit. Megmondom mit kérek ő meg odaadja.

Max kiszolgál. Ez nem segítség. Több okkal mondhatnám én, hogy segítek rajtuk azzal, hogy ott vásárolok de nem teszem.

De egyébként nem is tudnának nekem segíteni semmiben és nincs is szükségem a segítségükre. Hogy jön ide ez a szó? És mért hangzik el 3-4-szer amire kiszolgálnak?

2016. máj. 11. 11:32
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

19

Köszi, ez legalább válasz.

Bár nem pattogok. Kérdezem a véleményeteket.

A primók nem adják fel? Na mindegy.

2016. máj. 11. 12:49
 22/31 anonim ***** válasza:
Azért, mert tényleg segítenek. Meg lehet, hogy ez az előírűs náluk, mint pl. a Mekiben a tegezés. De ez legyen a legnagyobb bajod... ha annyira zavar, hogy vki megemlíti, hogy segít neked, akkor termelj és készíts el mindent magadnak :D.
2016. máj. 11. 14:29
 23/31 A kérdező kommentje:

Úgy látom az átlag, lebutított rétegnek ez tényleg segítség.

Nekik mindenhol kell valaki aki segít rajtuk.

Nem is értik ezt az egészet amit szóba hoztam.

Kösz a válaszokat.

Többet megtudtam mint amit reméltem.

2016. máj. 11. 15:45
 24/31 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

5

A legbutábbak személyeskednek válasz helyett.

2016. máj. 11. 16:45
 25/31 anonim ***** válasza:
92%
Téged ki sem kéne szolgálni, annyit sem érdemelsz.
2016. máj. 11. 16:55
 26/31 anonim ***** válasza:
92%
Leteszi elém, és azt mondja, tessék. Mit is jelent ez? A szótő a tetszik, tehát felszólít arra, hogy tetsszen, tessék nekem az áru. Hogy a jó büdös francba képzeli ezt? És viszontlátásra? Hogy meri feltételezni, hogy visszamegyek oda, ráadásul a munkaidejében, hogy viszont lássuk egymást?
2016. máj. 11. 17:20
 27/31 anonim ***** válasza:

Az a te bajod, hogy el sem tudod mondani, mi a bajod. Ha meg el tudnád mondani úgy, ahogy gondolod, akkor mindenki tudná, amit most is, hogy ostoba vagy.

Tehát marad az, hogy játszod, hogy te valami hú, de meta dolgot látsz ebben, amiben az égvilágon SEMMI nincs. Csak régen basztál, sokat dolgozol, nem iszol eleget, és elindult a vezérhangya.

2016. máj. 11. 17:23
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha valamit megtesznek érted, akkor igenis segítenek. Itt egy túl önérzetes óriásbébit látunk, akinek derogál beismernie azt, hogy vki segít neki. Apám jut róla eszembe, aki meg nem kérdezne egy eladót a Tescóban, hogy segítsen neki, inkább hazamegy, és azt mondja, az egész Tescóban nem lehet kétszersültet kapni (anyukám betegen volt otthon diétán) :D.
2016. máj. 11. 17:30
 29/31 anonim ***** válasza:
Remélem a boltos Kati néni segít majd rajtad is, és a retyóban meghúzgálja a farkincádat. Na az a segítség, pontosabban egy segítő kéz ;)
2016. máj. 11. 18:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Te nem vagy túl boldog ember, igaz?
2016. máj. 11. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!