Vannak olyan könyvek, melyek segitenek abban hogy boldog legyek? 21F
Dan Millman: Szókratész utazásai
Sok mindenre tanít a könyv, csak ajánlani tudom
http://www.youtube.com/watch?v=fKHwO4F2EMw&list=PLADFE149AB5..
igaz, hogy hangoskönyv, de ez a legjobb.
A Dan Millman könyv tényleg nagyon jó, én is ajánlom, sőt a folytatását is.Igazi kiképzést kapsz általa az élethez.
A másik kedvencem: Bohumil Hrabal: Őfelsége Pincére voltam. Hrabal úgy ír az emberről, életről mint senki más.
Azt javaslom, hogy vallással foglalkozó könyveket olvass. Na nem azért, hogy megtérítsen téged, hanem mert ugye a vallások boncolgatják a hit kérdését. A vallás nem egyenlő a hittel. Akkor is lehet boldog az ember, ha hisz valamiben. Legyen az akár az, hogy hisz abban, hogy képes szebbé, élhetőbbé, bölcsebbé tenni saját környezetét.
Akármilyen boldogtalan is vagy, akármilyen okból, segít megbírkózni a negatív gondolatokkal, ha hit által célt adsz magadnak. Leköti a figyelmed, nem enged a rosszra koncentrálni, vagy ha még is, akkor annak megoldására késztet, ösztönöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!