Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak olyan könyvek, melyek...

Vannak olyan könyvek, melyek segitenek abban hogy boldog legyek? 21F

Figyelt kérdés

2013. szept. 12. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán milyen eredetű a boldogtalanságod?
2013. szept. 12. 16:39
 2/9 A kérdező kommentje:
családi gondok elsősorban,de van egy csomó más gond is !
2013. szept. 12. 16:45
 3/9 anonim válasza:

Dan Millman: Szókratész utazásai

Sok mindenre tanít a könyv, csak ajánlani tudom

2013. szept. 12. 16:46
 4/9 acelsziv ***** válasza:
2013. szept. 12. 16:47
 5/9 anonim válasza:
Nekem a Titok segített átlendülni a holtponton,aztán elolvastam az Erőt,és ez inspirált igazán.Szóval ha csak egyet szeretnél,akkor én az Erőt javaslom.Remélem sikerül boldoggá válnod,ezzel,vagy más könyvvel.:)
2013. szept. 12. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=fKHwO4F2EMw&list=PLADFE149AB5..

igaz, hogy hangoskönyv, de ez a legjobb.

2013. szept. 12. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Biblia
2013. szept. 12. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

A Dan Millman könyv tényleg nagyon jó, én is ajánlom, sőt a folytatását is.Igazi kiképzést kapsz általa az élethez.

A másik kedvencem: Bohumil Hrabal: Őfelsége Pincére voltam. Hrabal úgy ír az emberről, életről mint senki más.

2013. szept. 12. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, hogy vallással foglalkozó könyveket olvass. Na nem azért, hogy megtérítsen téged, hanem mert ugye a vallások boncolgatják a hit kérdését. A vallás nem egyenlő a hittel. Akkor is lehet boldog az ember, ha hisz valamiben. Legyen az akár az, hogy hisz abban, hogy képes szebbé, élhetőbbé, bölcsebbé tenni saját környezetét.

Akármilyen boldogtalan is vagy, akármilyen okból, segít megbírkózni a negatív gondolatokkal, ha hit által célt adsz magadnak. Leköti a figyelmed, nem enged a rosszra koncentrálni, vagy ha még is, akkor annak megoldására késztet, ösztönöz.

2013. szept. 13. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!