Miért hangsúlyozzák ennyire pl egy boltban, hogy ők most nekem segítenek?
Figyelt kérdés
"Kati, tudsz segíteni az úrnak? Benn vagyok a gépbe.
Akkor egy pillanat rögtön jövök és akkor tudok segíteni."
Essek hasra tőlük, hogy ők most nekem segítenek? És ezért nekem rögtön hálásnak kell lennem?
Csak veszek valamit. Megmondom mit kérek ő meg odaadja.
Max kiszolgál. Ez nem segítség. Több okkal mondhatnám én, hogy segítek rajtuk azzal, hogy ott vásárolok de nem teszem.
De egyébként nem is tudnának nekem segíteni semmiben és nincs is szükségem a segítségükre. Hogy jön ide ez a szó? És mért hangzik el 3-4-szer amire kiszolgálnak?
2016. máj. 11. 11:32
11/31 anonim válasza:
Gondolom te is az a szokásos "énmindentjobbantudok" felfogású egyén lehetsz, akinek semmi sem jó. Csak jól pofán kéne vágni az ilyeneket.
13/31 anonim válasza:
Bírom amikor a buták egyéniségnek hiszik magukat és elkezdenek mindenféle hülyeséget kitalálni, ennek remek példáját láthattuk most.
14/31 anonim válasza:
Jah most nézem, hogy férfi vagy, úgy talán még szánalmasabb (bocsánat a nőktől, de a plázacicákból előbb nézném ki ezt a mentalitást :)
15/31 A kérdező kommentje:
Aki nem tud a kérdésre válaszolni az mutassa be máshol a primitívségét. Mert ez itt haszontalan.
2016. máj. 11. 12:32
16/31 anonim válasza:
Asszem megint kiszabadult egy az ezo rovatból. Hirtelen nagyon sötét lett idekint.
Jobb lesz szólni a reptilián overlordoknak, mert bezavar a tisztánlátó az agymosott tömeg hétköznapjaiba.
17/31 A kérdező kommentje:
16-os tetszik, ő legalább próbál belegondolni a jelenségbe - mégha humorosan is.
2016. máj. 11. 12:39
18/31 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy olyan tapló módon nyilvánultál meg nekik is, mint nekünk? Például nem használtad a "kérem", vagy "legyenszíves" kifejezéseket, lehet erre próbáltak finoman rámutatni.
19/31 anonim válasza:
Ez csak egy szó, ami meghonosodott a köznyelvben, nem kell vizsgálgatni a konkrét jelentéstartalmát. Vannak még ilyenek, így működik a nyelv. Ezen nekiállni pattogni nagyon ellenszenves és értelmetlen dolog.
20/31 anonim válasza:
Ó én nem humorizálok. Legalábbis azon a téren nem, hogy kimagaslóan sötétnek tartalak. #sweetsixteen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!