Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hangsúlyozzák ennyire...

Miért hangsúlyozzák ennyire pl egy boltban, hogy ők most nekem segítenek?

Figyelt kérdés

"Kati, tudsz segíteni az úrnak? Benn vagyok a gépbe.

Akkor egy pillanat rögtön jövök és akkor tudok segíteni."

Essek hasra tőlük, hogy ők most nekem segítenek? És ezért nekem rögtön hálásnak kell lennem?

Csak veszek valamit. Megmondom mit kérek ő meg odaadja.

Max kiszolgál. Ez nem segítség. Több okkal mondhatnám én, hogy segítek rajtuk azzal, hogy ott vásárolok de nem teszem.

De egyébként nem is tudnának nekem segíteni semmiben és nincs is szükségem a segítségükre. Hogy jön ide ez a szó? És mért hangzik el 3-4-szer amire kiszolgálnak?

2016. máj. 11. 11:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
65%
Te amúgy ilyen önérzetes, ok nélkül kötekedő, hiszis p*csa vagy, esetleg csak úgy teszel?
2016. máj. 11. 11:37
 2/31 anonim ***** válasza:
73%

Mert munkaköri kötelességük udvariasnak lenni? Mert az a munkájuk, hogy segítsenek neked választani valamelyik portékájukból?

Remélem soha nem lesz nagyobb problémád az életben, drága egyetlen kérdező.

2016. máj. 11. 11:37
 3/31 anonim ***** válasza:
70%

Mert az sokkal udvariasabb, hogy: Kati, mennyél már, adjad oda az úrnak amit akar?

Nagyon frankó lesz a hátralévő életed, ha ilyeneken

akadsz fenn.

2016. máj. 11. 11:48
 4/31 A kérdező kommentje:

Látom nálatok már célt ért a propaganda és elhiszitek, hogy segít rajtatok aki odaadja a zsemlét.

Sok mást is beépíthettek már így az agyatokba.

De köszi a válaszokat. Igazából örülök, hogy nem hasonlít a gondolkodásom az átlagemberéhez.

2016. máj. 11. 11:52
 5/31 anonim ***** válasza:
64%
Miért a legbutább emberek a legönérzetesebbek mindig?
2016. máj. 11. 11:53
 6/31 A kérdező kommentje:

5

A legbutábbak személyeskednek válasz helyett.

2016. máj. 11. 11:57
 7/31 anonim ***** válasza:
71%
Milyen propagandáról van szó? Kérlek fejtsd már ki bővebben mert az a csekély értelmi képességű agyam nem bírja felfogni.
2016. máj. 11. 11:59
 8/31 A kérdező kommentje:

7

Ez nagyon gyakori. De nem az én dolgom, hogy "segítsek" neked.

2016. máj. 11. 12:09
 9/31 anonim ***** válasza:
47%
Ha ilyen felháborító szemétséget tapasztalsz, hogy segíteni szeretnének neked, akkor nyugodtan kérd el a vásárlók könyvét, és írd bele a panaszodat. Ennek hatására remélhetőleg kirúgják ezeket a lelketlen dolgozókat. Ilyen munkaerőt én sem alkalmaznék. Pfej.
2016. máj. 11. 12:12
 10/31 A kérdező kommentje:

9

Látom nem sikerült megértened a kérdés lényegét.

De semmi gond, belesimulsz az átlag agyatlan tömegbe így normálisnak is érezheted magad.

2016. máj. 11. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!