Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi húz vissza a "szakadék...

Mi húz vissza a "szakadék széléről"?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
bővebben?
2016. máj. 9. 19:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Amikor nagyon magad alatt vagy(de tényleg totálisan), nem ilyen apró cseprő dolgokra gondolok, mi az, ami segít(ett) /segítene, hogy felállj, "leporold magad" és tovább tudj lépni?
2016. máj. 9. 19:49
 3/7 eznemlényeges ***** válasza:
zene
2016. máj. 9. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Önmagam...
2016. máj. 9. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Az hogyha most valami hülyeséget teszek, lehet nem tudom jóvá tenni.

Meg az hogy senki nem fog engem vígasztalni, és hogy önmagamert meg kell tennem hogy megpróbálok tovább lépni.

2016. máj. 9. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy van célom és erőm, kitartásom és bátorságom. Amikor elgyengülök, kimerülök és a hullámok összecsapnak felettem sem török meg teljesen. Tenni akarok a jobb életért. Mellesleg élni akarok szabadon és boldogan. Amíg ez a tudat vezérel, nem hagyom, hogy halálvágyam győzedelmeskedjen felettem! Mert mindig van tovább!
2016. máj. 9. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
A remény
2016. máj. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!