Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy érzém már a szakadék...

Úgy érzém már a szakadék szélén állok és csak egy apró lökés hiányzik az öngyilossághoz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van innen visszaút? Nem bírom már...

El akarok költözni sürgősen itthonról, de se munkám se pénzem se kapcsolataim. Semmim sincs. Nincsenek barátaim. Vagy egy hirtelen fordulat, vagy a halál de én ezt már nem bírom, a szarban turkálást.

2015. okt. 15. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Fiú vagy lány vagy?

2015. okt. 15. 16:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 19 éves. De nem ez a lényeg... hiába vagyok erős lelkileg, ha sikeres, boldog embereket látok széthullok, nem bírom. Úgy érzem átkozott az életem, nem tudom merre induljak...
2015. okt. 15. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:

A legrosszabb amit választhatsz, az öngyilkosság! Az élet azért állít problémák elé, mert azokat le kell küzdeni és nem elmenekülni előlük! Csak a béka feneke alól lehet igazán a magasba emelkedni! Először is hidd el, hogy jobbra fordulnak a dolgok. Írd össze magadnak azokat a dolgokat amiért hálás lehetsz, de ne az uralkodjon el benned amid nincs, de ha mégis eszedbe jut, képzelj el egy annál rosszabb helyzetet, és máris szebbnek tűnik majd ;)

Ne felejtsd: "Ha az élet citromot nyújt, csinálj belőle limonádét!"

2015. okt. 15. 16:47
 4/10 A kérdező kommentje:
6 éve azon vagyok hogy limonádét csináljak a citromból, nincs erőm már semmihez. Elfáradtam, elég volt... :'(
2015. okt. 15. 16:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak hidd el, hogy sikerülni fog, légy türelmes, és nehogy feladd!!! Ne vess véget az életednek, olyan fiatal vagy, előtted áll az egész élet! Nincs valami hobbid ami kikapcsol és boldoggá tesz?
2015. okt. 15. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztosítókötél, vagy csak állj hátrább.
2015. okt. 15. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Írj, én tudok segíteni.

Igen van visszaút.

2015. okt. 15. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy ha beszélgetőpartnerre van szükséged, nekem is írhatsz.
2015. okt. 15. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérlek ne tedd ezt magaddal.Lehet, hogy később meg fogod bánni.
2015. okt. 17. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt írod átkozott vagy.Lehet.De ha bízol ISTEN fiában, az ÚR JÉZUS KRISZTUSban, már áldott lettél.Hogy kell ezt csinálni?Úgy, hogy imádkozz hozzá, beszélj Vele,szólítsd meg.Kérd, hogy segítsen, hogy az Övé légy.Segítsen megoldani, amivel te nem bírsz,a nehéz életedet.Én ugyanígy voltam mint te, és már áldott vagyok, mert az övé vagyok.Ő szeret téged, engem is.Sokunkon segített,most te vagy soron.Kérj bizalmat is Tőle.
2023. aug. 30. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!