Szerintetek szépek ezek a nevek?
Grácia
Szvetlána
Tatjána
Hunorka
Oktávia
Az a baj a Hunorkával, hogy nekem fiú jut róla eszembe, mert a Hunor becézése is Hunorka.
Szóval ezt inkább ne.
Legyen inkább valamelyik orosz név. Azok tényleg szépek.
Az Erika is jó. És az manapság igen ritka is a gyerekek között.
Nekem ezek a nevek tetszenek, régiek, ritkák, furák, de szépek:
Janka, Borbála, Emerencia
De könyörgöm, ne abból indulj ki, hogy neked milyen bugyuta nevek tetszenek. A gyereked egy ÉLETEN ÁT fogja viselni a nevét, azzal kell majd elhelyezkednie az iskolában, azzal kell majd munkát találnia, azzal kell megöregednie. A Grácia, Hunorka, Oktávia nevek teljesen idétlenek, nevetségesek, nem is értem, hogy engedélyezhették valaha. Ilyen névvel büntetés lehet élni. A Tatjana, Szvetlána szép nevek, Oroszországban leginkább, de elég ciki lenne a gyereknek, ha mindig megkérdezik tőle, hogy melyik szülője volt orosz, vagy honnan költöztek ide, és kiderül, hogy a világon semmi orosz köttetése nincsen.
Én is utálom a tucat neveket, de még azok is jobbak, mint az idióta nevek. Jóhogynem Stelázsinak vagy Akupunktúrának akarod hívni a gyereket...
Egyik sem túl jó. :D
A Grácia olyan, mint amikor egy magyar ember hallas alapjan írná le az olasz köszönömöt :D
A Szvetlánia, Tatjána ezek ellégé oroszosak.
A Hunorka a Hunor becézésének tűnik és nem egy önnálló névnek.
Az Oktávia, meg az énekórán használt Oktáv becézése :D
Nekem ezért nem tetszenek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!