Szerintetek ezek a nevek szépek?
Még a nemet nem tudni, ezért mindkettőre találtam.
Boros Máté illetve Boros Adél Lívia.
Páromnak pedig a Mónika név tetszene, de mivel édesanyám hugát így hivták és elhunyt fiatalon nem szeretném ezt adni.
Máté es Adél szep.
Monika nekem semleges. Pedig igy hívnak😉
Nagyon tetszik mindegyik név, kivéve a Mónikát.
Egyetlen észrevételem, hogy az Adél és a Lívia kicsit összefolyik, ezért nagyobb szünetet kell tartani. Akartam javasolni, hogy esetleg cseréld fel, de úgyis ugyanez a helyzet, csak l helyett az a hanggal. :D
Úgyhogy szerintem szép neveket választottál, a lány különösen tetszik :)
A Máté elmegy, Mónika szintén.
Adél és Lívia gyönyörűek, de szerintem együtt nem hangzik olyan jól. Inkább az egyiket ajátok csak. Boros Adél vagy Boros Lívia.
Gratulálok!:)
Máté nem rossz, nekem tetszik.
Lívia az nem annyira, viszont Adél az szerintem gyönyörű :) Szép név szerintem és viszonylag ritka is egyben. Nekem tetszenek azok a nevek, amiket nem annyira lehet becézni, ahogy az enyém sem.
Viszont ez a 2 egymás után valahogy nem annyira jó, egybefolynak. Inkább csak az egyiket. (Adélt hagynám meg :) )
Mónika viszont abszolút nem :/ Elnézést kérek minden Mónikától!
a Máté név kedvencem, az Adél és Lívia nevek nem tetszenek.
Én ilyen vezeték név mellé ismerek Laurát és Csongort :)
A Mónika névvel szerintem nem jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!