Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik ezek az irreális elvárások...

Mik ezek az irreális elvárások a férfiak felé?

Figyelt kérdés

Olvasom ezen az oldalon a kérdéseket és válaszokat és feltűnt, hogy mennyit változott a világ azóta mióta én ismerkedtem házasodtam, tehát úgy a 90-es évek vége óta. Megdöbbentenek az elvárások amiknek ma egy férfinak meg kell felelnie. Mosson, vasaljon, vegyen részt teljes mértékben a háztartásban. Közben legyen férfias, de gyengéd is. Emlékezzen minden évfordulókra, mindig lepje meg kedvesét. Az anyját lehetőleg felejtse el, csak a nő jelentse számára a családot. Persze barátokról, a barátokkal való szórakozásról szó sem lehet. Sörözés kizárt. De persze férfias legyen, minden este szexre éhes, védelmező, de annyira mégsem, mert egy mai nő mindent megold egyedül is, meg tudja védeni magát. Szóval valahol ellentmondásosak az elvárások.

Ahogy korosodik az ember lejjebb ad az igényeiből, ezért nem tudom én megérti ezeket a dolgokat, vagy tényleg elvárás a egy férfitől, hogy maga vasalja az ingeit.

2016. ápr. 30. 17:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
82%

20-as, amit férfi munkának mondanak, ahhoz kell némi szakértelem, vagy agyi munka. Női munkának meg csak olyat neveznek, ami csicskamunka.

A villanyszerelőt akkor hívunk, ha nem tudjuk, mi a baj, és nem akarunk megdögleni. Házinénit meg akkor, ha nem akarunk mosogatni.

Egy férfitől nem elvárható, hogy mindenhez értsen, nem elvárható, hogy maga megoldjon egy csőtörést, de az elvárható, hogy evés után mossa el a tányérját.

Nő vagyok, egyedül élek, soha nem volt, aki megoldja helyettem a dolgokat. Ha épp eláztattam az alsószomszédot, szerelőt hívtam, ahogy egy férfi is tenné, de amikor a mosógép kattogott, leültem elé a használati utasítással, szétszedtem, és megjavítottam. És még a sminkem sem jött le. Nem attól függ, hogy valaki nőies vagy férfias, hogy mit csinál.

2016. máj. 1. 12:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Kerdezo,igazad van..
2021. szept. 19. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!