Mik ezek az irreális elvárások a férfiak felé?
Olvasom ezen az oldalon a kérdéseket és válaszokat és feltűnt, hogy mennyit változott a világ azóta mióta én ismerkedtem házasodtam, tehát úgy a 90-es évek vége óta. Megdöbbentenek az elvárások amiknek ma egy férfinak meg kell felelnie. Mosson, vasaljon, vegyen részt teljes mértékben a háztartásban. Közben legyen férfias, de gyengéd is. Emlékezzen minden évfordulókra, mindig lepje meg kedvesét. Az anyját lehetőleg felejtse el, csak a nő jelentse számára a családot. Persze barátokról, a barátokkal való szórakozásról szó sem lehet. Sörözés kizárt. De persze férfias legyen, minden este szexre éhes, védelmező, de annyira mégsem, mert egy mai nő mindent megold egyedül is, meg tudja védeni magát. Szóval valahol ellentmondásosak az elvárások.
Ahogy korosodik az ember lejjebb ad az igényeiből, ezért nem tudom én megérti ezeket a dolgokat, vagy tényleg elvárás a egy férfitől, hogy maga vasalja az ingeit.
"tényleg elvárás a egy férfitől, hogy maga vasalja az ingeit."
-Ha van cseléded akkor ő is megteheti... most komolyan te azt várod hogy kiszolgáljon egy nő, aki ugyanúgy dolgozik mint te? Nálatok nem egyenlő felek vannak a kapcsolatban, hanem szolga meg uraság, vagy mi? Akkor nem kicsit vagy elmaradva az időben.
"tényleg elvárás a egy férfitől, hogy maga vasalja az ingeit."
Ha van bejárónőd, akkor nem.
Nem csodálom, hogy nincs párod.
Nálatok mindennap elromlik valami?
Hajaj, felsorolni sem tudnám mi minden vár még megjavításra, elkészítésre, szépítésre, jobbításra, ami a férjem feladata, annak ellenére, hogy tényleg mindig csinál valamit.
Csak az nem talál otthon munkát, aki nem akar.
Nem értem, mi az összefüggés a mama és a vasalás között :)
Kérdező, a te párod a kertben dolgozik, nálatok ez a munkamegosztás, de ahol nincs kert?
Az azért elég mókás lenne, hogy a férj minden este TV-zik/sörözik, stb, míg a neje 8 óra munka után főz, mos, vasal, takarít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!