A mai lányok többségének nem igényük a család?
Kétlem, hogy bárki is a nemzet miatt akart volna szülni (leszámítva talán az uralkodócsaládokat, de az ugye más tészta)...
Sokan ma is szeretnének családot, csak nem mindegy, kivel. Rengeteg ember előtt van nagyon rossz családi minta (még akkor is, ha a család kifelé idillinek tűnt - az én családom is nagy színész...), és ma már lehetőség van választani és nem benne ragadni a rossz mintában és azt követni, még ha több időbe is telik és kitolódik a családalapítás, de tudod, az, hogy az utódaink boldogabb légkörben nőjenek fel, mint ami mondjuk nekünk jutott, ha az, amiben felnőttünk, nem volt jó, megéri a várakozást.
Engem nem érdekel, hány gyerek születik, sokkal jobban foglalkoztat, hogy egy kiegyensúlyozott és ne a család miatt halmozottan sérült legyen a következő generáció, akiket magunk után hagyunk.
Én csak azt sajnálom, hogy az embereknek, nincs igényük arra hogy jobb legyen valami, megújulni. elfogadják, inkább a mókuskereket választják, és hogy nekik nem kell semmi változás..
Tisztelet annak a kevés százalékának aki tud még emberin gondolkodni, de elnyomja magába ezt mert hogy a többség úgy is elitélné. Pedig ha összefognának emberek, változhatnának dolgok, a jövőre nézve is, egy jobb közhely, jobb emberekkel, nem erőltetett mosolygással, semmi félelmet kiváltó dolog, se itélkezés, inkább tisztelet. de hát ez nem kell az embereknek, nincs rá igényük, elég szomorú
'Én csak azt sajnálom, hogy az embereknek, nincs igényük arra hogy jobb legyen valami, megújulni. elfogadják, inkább a mókuskereket választják, és hogy nekik nem kell semmi változás.. '
Ez pont azokra az emberekre igaz akik házasodnak és csináljak a gyerekeket ész nélkül csak mert a szüleik is azt csinálták, meg a nagyszüleik, meg különben is mit gondolna a szomszéd ha nem állnának ők is be a sorba. Pedig ha megállnának gondolkozni, akkor rájönnének, hogy ez korántsem mindenkinek a vágya csak kimosta az agyukat a társadalmi elvárás meg megszokás.
A 14-16 év körüli lány ismerőseim nagy része említette már hogy ő bizony akar gyereket, sőt volt olyan aki még azt is hozzá tette hogy hányat. Azért a 14-16 szerintem eléggé az a kor, amikor a kislányok "értékrendje maguk körül forog".Innen látszik hogy te is csak a levegőbe beszélve osztod az észt a mai generációról,de szerintem te még egy nővel sem beszéltél aki tényleg őszintén azt mondta volna neked hogy ő bizony nem akar soha gyereket. De ha még is akkor valószínűleg ezt a hatást te érted el nála. XD
GY.Ö.K.É.R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!