Mik azok a dolgok amiket a körülötted levők többségének megengednek a szüleik de neked nem?
Amíg betartom a szabályokat, megengednek mindent amit szeretnék.
Szabályok: tanuljak mindig úgy, hogy a képességeimhez képest a maximumot nyújtsam, végezzem el mindig a ház körüli feladataimat, ne hazudjak(mindent el lehet mondani nekik), ha menni szeretnék valahova, szóljak pár nappal előtte, és mondjam meg kivel megyek, meddig maradnék, és hova mennénk. Érjek haza a megbeszélt időre, ha valami közbejön szóljak, spóroljam össze s költségeim felét(sok zsebpénzt kapok)
hm...mit nem engednek? azt h:
-sportoljak
-elmenjek kozmetikushoz
-egész estén át tartó szülinapi bulikba(eddig 2 ilyen lett volna,egyik barátom 18.szülinapja...de nem:/)
-átmenjek bnőmhöz (nem bnőm miatt ,hanem azért mert akkor nem vagyok otthon és mániájuk h "egy lánynak otthon a helye" -.-")
-káromkodást ,feleselést(bár nem is szoktam)
hirtelen annyi jutott eszembe 16l
-
Háát a mostról nem tudok beszélni,mivel kollégiumban lakok,de beszélek a 15 éves koromról(amire tisztán emlékszem:D)
-Cigizés (amit ha engedtek volna se akartam volna kipróbálni,pedig már kínáltak vele.) Szóval 16 évesen azt se tudom milyen íze van a ciginek,amire büszke vagyok a mai világban.)
-Alkohol (ahogy elnézem a mai fiataloknak nem kell szilveszter,hogy részegek legyenek.Akármikor le mennek a haverokkal csavarogni és lerészegedni.Nos én ezt nem mondhatom el magamról,még soha nem voltam részeg és ki se akarok próbálni.Szerencsére jó társaságban voltam,ahol nem akadt fenn ez a probléma)
-Éjszakai élet (ugye milyen szépen írtam?:D arra célzok,hogy nem mehetek bulizni(a körülöttem lévük minden szombaton mentek kamu igazolvánnyal) És nem lehettem lent a barátaimmal 9 óra után
-Ne pasizzak,mert ráér még (persze a szerelmet nem lehet kihagyni,ezt senki se ellenzi.Ugye a korom írtam.Eddig csak egy fiú volt az életemben az is gimiben.És tényleg ráér..
Na a többihez már nem írok regényt:D
-káromkodás
-Segítseg a háztartási munkában
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Örülök,hogy szigorú szüleim voltak/vannak,ennek köszönhetek sok-sok dolgot a továbbiakban. :)
Heti 2-3x elmenni itthonról, hogy találkozzak barátnőmmel. Ez nyáron van. Szerintük csavargás, koncsorgás... Az, hogy sétálunk délután a városban, energiaitalt iszunk és beszélgetünk. Oké...xd
Hogy elmenjek bármiféle buliba is.
19 vagyok. Szóval a szüleim nem engedik, hogy éljek. :D Apám abba is beleszolna, hogy mit eszek, mikor, stb., de azt azért nem hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!