Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti miket csináltok ha idegesek...

Ti miket csináltok ha idegesek vagytok és le szeretnétek nyugodni?

Figyelt kérdés

Mert én nem igazán tudok ilyenkor olyan könnyen lenyugodni.Sőt... De mit csináljak ilyenkor?

Már próbáltam sportot, számolást pl. 1,2,3 stb. de nem segít már ez se. Most is ideges vagyok és sehogysem megy h ne legyek az. Nyugtatót azért mégsem szeretnék.Minden idegesít. Van valami tippetek h jobb legyen? És most komoly válaszokat szeretnék, bunkók meg hagyjanak is. Ti mit csináltok ha nagyon idegesek vagytok? Mitől lehet lenyugodni?

Köszönöm szépen a megértő és normális válaszokat!

2016. ápr. 17. 12:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!:)

De kedves 4-es ezt még talán át is gondolom :D

2016. ápr. 17. 15:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Zenét hallgatok. Amúgy diszkón meg klasszikuson kívül mindent szoktam, de amikor nagyon ideges vagyok, pl. Linkin Park-ot hallgatok, még 100 évvel ezelőttről az első albumot, és ahogy Chester kiabál, én is lenyugszom.

De lehet Guns N Roses, Metallica, Aerosmith, csak valaki kiabáljon. Minél hangosabban, annál jobb.

A prüntyögős relax zenéktől ideges leszek, ha jókedvemben vagyok, akkor is.

28/L

2016. ápr. 17. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!