Mit csináltok akkor, mikor nagyon idegesek vagytok, és a kicsi is ott nyafog a lábadba kapaszkodva?
Egy családi gond miatt olyan ideges vagyok, hogy csak úgy reszket mindenem... és a kicsim a nadrágomba kapaszkodva nyüszög fél nap (most alszik). Sem türelmem, sem kedvem nincs semmihez, a vele való játékhoz sem. Legszívesebben csak bőgnék vagy aludnék. Ti mit csináltok ilyenkor?
Amúgy múló állapot, mert helyre fog állni a baj (erről most nem írnék, ha nem bánjátok), de nagyon nehezen viselem, ha baj van a családban. :(
lehet, hogy a kicsi azért van most ennyit a közeledben, mert érzi, hogy te ideges és feszült vagy. ha úgy látod megoldódnak a gondok, akkor ne idegeskedj tovább. próbálj meg te is kicsit lepihenni, mély levegőt venni, elterelni a gondolataidat. tudom hogy nehéz, de máshogy nem megy, a kicsid is csak feszültebb lesz. ihatsz enyhe nyugtató teát, ha gondolod és ha van otthon pl levendula, citromfű
azért örülök, hogy úgy látod, hogy helyreállnak a bajok, gondolj erre.
Köszönöm aranyosak vagytok. A tea jó ötlet, máris odatettem a teavizet. Levittem délelőtt, de lent is csak nyűglődött, fel kellett hozzam húsz perc után. (13 hónapos).
Biztos érzi rajtam, hogy nem ok valami, mert amúgy mindig mosolygunk, nevetünk, bújok hozzá, játszom vele, de pár napja nem megy a dolog, és tényleg azóta csak jön utánam, fogja a kezem, és öleli a lábam. Nagyon édes ilyenkor, csak engem ez még jobban "idegesített", mert közben úgy nyaggat, szóval mintha unatkozna, pedig azért csinálunk ezt-azt, de biztos azt látja, hogy nincs kedvem semmihez. Nem tudom.
Lehet hogy áthívom este a barátnőméket, velük mindig olyan jól elvan. :) Köszönöm hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!