Egy ember sem áldozná fel a szeretteit a világ pusztulásának elkerülése érdekében?
Nem. Nem érdekelsz te meg a családod. Ha pusztul a világ, hát pusztul. Alapból miért az én rokonaim a kulcsok?
"Ne haragudjon, kisasszony, ha az édesanyját feláldozza, minden ocsmány ember tovább élhet."
A gyilkos, az erőszaktevő, a rabló, kedves vezérünk... még mi a szart nem.
"Alapból miért az én rokonaim a kulcsok?"
Azért, mert a kérdés elméleti és ha nem ők lennének a kulcsok akkor egyértelműbb lenne a válasz vagyis az hogy "maradjon meg a több ember"(persze vannak akik szerint így is sok ember van, de az most más dolog).
""Ne haragudjon, kisasszony, ha az édesanyját feláldozza, minden ocsmány ember tovább élhet."
A gyilkos, az erőszaktevő, a rabló, kedves vezérünk... még mi a szart nem."
Akárki lehet közöttük a mekis pénztáros csaj, a buszsofőr, a nagypapa az idősek otthonában, a kórházban épp szülő terhes nő és a férje, a bolti tolvaj, a szomszédod, a lényeg hogy mások ugyan olyan érzelmeket táplálnak irántuk mint te azok iránt akiket szeretsz és hogy ők többen vannak, ezáltal többen is meghalhatnak a döntéstől függően.
"Egyébként mi a célod a kérdéssel?"
Hivatalosan: Amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!
Igazából nem tudom neked megfogalmazni hogy miért, egyszerűen csak meg akartam ezt kérdezni ki mit tenne, és mit gondol azokról akik máshogy döntenének mint ő.
De hasonló kérdést kb az összes kérdés alá kiírhatnál..szvsz feleslegesen. Azért kérdezted ezt, mert zavar a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!