Ezeknek az embereknek honnan van ennyi pénzük?
Ismerek olyat,akiknek van nagy házuk,BMW-jük,a gyereknek prémium telefonja van.Volt,amit 2 hónap után megunt,vettek egy másikat.A gyereknek most lett meg a jogsija és most vesznek egy autót 600-ért.A férfi raktáros egy palackozó üzemben,a felesége meg évek óta nem is dolgozik.
Vagy egy másik helyen is van nekik nagy házuk,a gyerek a legmárkásabb ruhákban jár,van neki két iPhonena,egy 6s+ és egy 5s + Mac laptopja is van.Karácsonyra kapta a 6s+-t és még egy tv-t is.
A férfi aasztalos,de nem vállalkozó,valami kis cégnél dolgozik,a felesége takarítónő.
Vagy ismerek egy fényképészt,alig van munkája,mégis IPhone 6s-e van és Mac laptopja.
Tudod pajtikám, ha valaki becsületesen szerzi meg a vagyonát, akkor az büszke rá, és nem jön evvel a dumával, hogy: "kinek mi köze hozzá"
Ezzel nincs is semmi gond... Én konkrétan ha mondjuk díler lennék és Camarokkal, Mustangokkal járkálnék ,felvállalnám ,hogy díler vagyok... Na és akkor? Kövesd a példám ,vagy szerezz máshonnan pénzt!
Egyébként szerintem teljesen nincs igazad... Ennyiből akkor el kellene árulnom minden magánéleti titkom? Hererákom van ,de közben akkora a farkam mint egy lónak és kecskéket dugok vele?!
Aki meg kíváncsi ,az hamar megöregszik!
Valahogy engem sosem érdekelt kinek ,miből van mennyije!
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok gazdag (nem vagyok szegény)... de nem vagyok gazdag!!!
Majd ha a sors úgy akarja ,akkor nekem is lesz lehetőségem tehetősnek lenni ,ha meg nem... hát így jártam!
Unokatesóm is szólták már meg, hogy kétkezi munkából hogy-hogy telik újabb autóra, drága motorra, stb.
Sokan nem tudják, hogy kereskedik az e-bayen mindenfélével. Nem mondom, hogy milliókat keres vele, de vannak jobb hónapjai, mikor tud vele szépen keresni.
Szóval sosem lehet tudni...
Rengetegféle oka lehet.
- mellékesben dolgozik, csinál vmi olyasmit, amiből sok pénz jön (nem feltétlenük illegálisan) - kereskedelem főleg
- felveszik a hitelt baromságokra (nekem is volt ilyen kolléganőm, fizikai munkás minimálbéren volt kb., de jajj, az 5éves gyereke megérdemli azt az XBoxot karácsonyra stb.)
- segélyek
- egyéb illegális tevékenységek
- lottónyeremény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!