Ezeknek az embereknek honnan van ennyi pénzük?
Ismerek olyat,akiknek van nagy házuk,BMW-jük,a gyereknek prémium telefonja van.Volt,amit 2 hónap után megunt,vettek egy másikat.A gyereknek most lett meg a jogsija és most vesznek egy autót 600-ért.A férfi raktáros egy palackozó üzemben,a felesége meg évek óta nem is dolgozik.
Vagy egy másik helyen is van nekik nagy házuk,a gyerek a legmárkásabb ruhákban jár,van neki két iPhonena,egy 6s+ és egy 5s + Mac laptopja is van.Karácsonyra kapta a 6s+-t és még egy tv-t is.
A férfi aasztalos,de nem vállalkozó,valami kis cégnél dolgozik,a felesége takarítónő.
Vagy ismerek egy fényképészt,alig van munkája,mégis IPhone 6s-e van és Mac laptopja.
Kereskedes pubi, kereskedes
Mert a penzt meg mindig nem munkaval kell csinalni hanem kereskedessel
4-es: Magyar mentalitás!
Ha valakinek egy kicsit is többre telik ,akkor már rögtön támadják ,hogy: neked mi a francból van BMW-d? Miért laksz 3szintes házban aminek a kerítése aranyból van?
Sajnos a magyar ember irigy egy fajta (NEM AZ ÖSSZES ,de azért vannak...)
Ha mindenki csak egy picit is a saját dolgával törődne...
De nem jegybankelnök,meg nem is igazgató.Raktáros és a felesége nem dolgozik.
Tudom,hogy nem telefon alapján kell mérni a pénzt,de akkor is 340 000 forintos cucc csak amit karácsonyra kapott a gyerek.Most meg félmilliós leptopot kapott.Én nem vetem meg ezért őket,csak nem értem,hogy miből.Most betanított munkásként,havi nettó 100-ból hogy lehetséges ez?
Ez nem magyar mentalitás, hanem egyszerű kíváncsiság.
Egy német is rákérdez, ha azt látja, hogy a semmiből van a másiknak.
Egyébként elég sokan nyernek sorsjeggyel, sportfogadással vagy örökölnek.
Vagy vannak tényleg olyanok, hogy fűtés, étel nincs, de Iphone van.
Esetleg kihozzák hitelre.
Másrészt lehet dézsmálja a raktárat, ilyet is láttunk már
"Ha mindenki csak egy picit is a saját dolgával törődne..."
Tudod pajtikám, ha valaki becsületesen szerzi meg a vagyonát, akkor az büszke rá, és nem jön evvel a dumával, hogy: "kinek mi köze hozzá"
Nem a fizetéséből telik, ennyi és kész :-)
Millió helyről lehet plusz pénze (öröklés, üzletelés, valami eladása, aranytojást tojó tyúk, aranyhal kifogása, stb), de nem mindegy? Ha meg nem tudsz emiatt aludni, kérdezd meg tőle! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!