Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor ez introvertáltság...

Most akkor ez introvertáltság vagy nem?

Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni.. Ugyan sose voltam nagy társas lény, mindig a külön utat választottam, s egyszerüen nehezemre esik beszélgetni, nem megy annyira az se hogy mi miután jön hogy vezessek egy beszélgetést, na meg el is vagyok sokszor magamnak, vannak, voltak egyéb gondjaim, pl lasabb vagyok az átlagnál, lehet hogy emiatt zárkóztam be gyerekként ami így maradt meg ? ugyanakkor meg mostanság frusztrál a dolog , s zavar néha hogy nem lehetek olyan hogy jol kijöjjek emberekkel..meg néha hiányzik egy társ, vagy csak simán a jó emberi kapcsolat, bár ez csak álmodozás szinten, de foglalkoztat úgymond tört rám ez a dolog.. Elgondolkozom hogy mivan ha ez nem is introvertáltság teljesen, hanem lehet hogy gyerekkorból visszamaradt rossz berögzült szokások halmaza, amiböl csak lehet kikéne törni..
2016. ápr. 5. 03:28
 1/3 anonim ***** válasza:
A két dolog (introvertltság és gyerekkorban berögzült "tulajdonságok") valójában egy és ugyanaz. Úgy hívják: Személyiség. Lehet alakítani, lehet fejlődni, de kicserélni nem. Pont azért, mert már nem vagy gyermek.
2016. ápr. 5. 05:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. Olyan vagyok mint te, szóval tapasztalatból mondom, hogy ez személyiség, amiből nagyon nem lehet kitörni. (Próbáltam.) De ezzel együtt lehet élni, szerintem.
2016. ápr. 5. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne figyelj az előzőkre, simán meg lehet válltozni
2016. ápr. 5. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!