Hogyan fogadjam el azt ami ellen testem-lelkem tiltakozik?
NE haragudj, de milyen hülyeség az az idézet, amit írtál? Mi köze a kérdésedhez?
Mellelseg 56 évesen is elkezdhetsz önállóan élni, többre mégy vele, mintha egy alkoholista mellett szenvedsz még jópár évet.
Én amikor felnőttem, az elsődleges dolognak azt tartottam, hogy megtanuljak önálló lenni. Megtanulni, hogyan kell lakást vagy lakhatást szerezni, és megtanulni a házvezetést, öngondoskodást, a lakásban felmerülő problémák, feladatok megoldását.
Van, aki ezt elnapolja, mert a házastársára hárítja, és utána ő maga csak beleül a készbe. De az élet megköveteli ennek megtanulását mindenképp, akkor is, ha meg akartad úszni.
csak Neked ez még hátravan.
Kieg.:
"tehetetlen vagyok hova menjek 56 évesen?"
Olvasgasd az itteni tizen-huszon-harminconévesek topivjait, akik azt kérdezik, hogyan jussanak a szüleiktől független lakhatáshoz, mert azonos életszituációban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!