Fiúk ti a kettő közül melyik lánnyal jönnétek össze?
1. Egy lány aki ilyen bombanő, szóval nagy a melle, sok smink van rajta, és olyan plasztikázott szája van (gondolom mindenki érti). Meg a pasik szerint jó a segge.
De nem igazán ért bármihez, és csak a pénz érdekli, meg hogy milyen a pasi autója, vagy telefonja.
2. Átlagos külsejű lány akinek nincs nagy melle, és sminket se használ, és a szája sincs plasztikázva. Nincs olyan nagy formás segge se.
Viszont okos, intelligens. Imádja a Jane Austen filmeket, és bármilyen könyveket. A kedvence a Büszkeség és balítélet.
Érdekelne az őszinte véleményetek :) (nyilván rájöttetek, hogy az egyik ismerősömet és magamat jellemeztem)
Így le írásból
1. tipikusan az a lány akinek mindig van barátja csak nem érti mért mindig a rossz pasikat fogja ki.
2. szerintem ha jobban megnézik akkor ugyan csak csinos csak kicsi az önbizalma. Ha lehetőség van akkor hosszabb távú kapcsolatra csak ilyen kell.
Egyikkel sem. Ennyi alapján erre szerintem nem lehet válaszolni. Pl. az egyesnek nagyok a mellei, a 2-nek meg kicsik. És? Én pl. megőrülök a kis gödröcskéktől, ami bizonyos lányok arcán van, amikor mosolyognak. Ha egy lány ilyen, én hanyatt esek tőle, teljesen odáig tudok ezért a mosoly-gödröcskékért lenni.
Na mindegy, hagyjuk a külsőt, a lényeg az, hogy a kérdés két sztereotíp lánytípust hoz fel, és ez önmagában nem elég a választáshoz. Engem pl. kifejezetten idegesít, ha egy lány szereti Jane Austent, mert nyálas, és általában az ilyenek a mesebeli hercegre várnak a fehér lovon, vagyis el vannak szállva maguktól... Volt már ilyen lánnyal dolgom, beképzelt kis szűzk****a volt, nagy elvárásokkal. A komolyzene meg hab a tortán. Én is szeretem a komolyzenét, de ha valakinek ez a "kedvence", és fujjog, ha könnyűzenét hall, az nekem túl tudálékos, erőltetett, sznob, szóval inkább idegesít az ilyen.
Ezzel szemben egy "mű" csaj is lehet kedves meg aranyos, akivel el lehet beszélgetni komolyabb dolgokról is. Nyilván nem ez a jellemző, de vannak ilyenek is.
Tehát én az alapján tudok csak választani, ha élőben is látom ezeket a lányokat, és beszélgetek velük, eltöltök velük valamennyi időt. De így, ilyen sztereotíp leírások alapján nem.
#14 egy szóval sem mondtam, hogy utálom a könnyűzenét.
Azzal meg gondolom, nincsen baj ha szeretem a komolyzenét és Jane Austent.
Sajnos erre mindenhol negatív kritikát kapok :/
ÖÖ, na várj, én rólad nem írtam semmit. Ha azt akarod, hogy rólad írjak véleményt, akkor tedd fel úgy a kérdést.
Viszont te azt kérdezted, hogy melyik lányt választanánk az általad megadott sztereotíp jellemzők alapján. Én erre a kérdésre válaszoltam.
Szóval rólad én semmit nem írtam, légyszi ne magyarázd bele. És ha már a sztereotípiáknál vagyunk: ilyen a tipikus női logika :D
Második. Elsőtől hánynék.
És hallgathatnánk együtt komolyzenét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!