Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 12-14 éves fiúk! Össze jönnéte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-14 éves fiúk! Össze jönnétek egy 12 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 22:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
12 évesen ne ilyeneken gondolkozz
2016. márc. 2. 22:11
 2/15 anonim ***** válasza:
15%
:DDD Inkább tanulj vagy legózz.
2016. márc. 2. 22:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés már ez mért ne jönnének össze? :D
2016. márc. 2. 22:37
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Igaz nem vagyok sokkal idősebb mint te, 14 vagyok. De tényleg szerintem is hanyagold legalább még 2 évig. Az nem sok. Nem is azért mert h te nem lennél "érett" (bár még nem vagy az) de a fiúk még annyira sem :D legalábbis kevés... aki meg össze jönne veled ilyen fiatalon az vagy tényleg normális vagy ami a gyakoribb... igazából csak azért összejönne bárkivel h mondhassa h ooo nekem van csajom
2016. márc. 2. 23:06
 5/15 anonim ***** válasza:
57%

Előző vagyok

hidd el hogy az idősebb fiúknál is még van akivel nem lehetne még beszélgetni sem. Illetve gondold végig: Mi a szart csinálnál egy fiúval 12 évesen? Még ha csókolóztok is... hát fura lenne vagy csak én vagyok ilyen begyöpösödött:D???? 8.os vagyok nem volt még fiúm nem csókolóztam és akkor mi van? majd akkor kell aggódni ha 18 évesen is itt tart valaki :D (mondom 2 év, már osztályomban több embernek van barátja barátnője és normálisnak tartja mindenki, nem gondolná az ember mennyit változik pont ebben a korban

2016. márc. 2. 23:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
én is hasonlóan állok a dolgokhoz mint az előttem lévő bár most tudatosult csak bennem hogy az exem 13 eves volt amikor osszejottunk (én 15) és eleinte tényleg komolynak tűnt csak pár hónap után derült ki hogy nem elég komoly ra... majd később ujraprobaltuk de 1 ev utan sem volt elég komoly hozzá pedig 1 ev együtt töltött idő nem keves... fiuhoz meg 15 ev alatt úgy ne szólj mert fölös azoknak barki jo hogy elmondhassa van csaja nincs aki megbecsulne.... en is csak 14 végére g15 évesen komolyodtam... mar gimis voltam... 17f
2016. márc. 3. 00:38
 7/15 menta00 válasza:
Sztem ezen maj 15-16 éves korodban gondolkozz.
2016. márc. 3. 06:29
 8/15 menta00 válasza:
majd*
2016. márc. 3. 06:29
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

#4-5

Jó volt a válaszod olvasnin. Jó látni ,hogy van még remény az ifjúságban. És véletlen se hidd azt, h te vagy begyöpesedve, csak van egy NORMÁLIS értékrended.

2016. márc. 3. 14:19
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Te kislány vagy. Inkább menj barbie babázni
2016. márc. 3. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!