Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen pofátlanok a...

Miért ilyen pofátlanok a szórólaposok?

Figyelt kérdés
Nem tudok eljutni az Örs vezér tértől a Keleti pályaudvarig úgy, hogy ne nyomná a képembe legalább 3 a hülye szórólapját. Nemhogy örülnének, ha elveszi tőlük valaki, gyakran még el is állják az utat, hogy ne lehessen elmenni mellettük, valamelyik még be is szól annak, aki nem fogadja el. Ha rajtam múlna, ki lennének tiltva az összes aluljáróból. Az éhező, rákos gyerekeknek kolduló kamu adománygyűjtőkről meg nem is beszélve...

#reklám #bunkó_emberek
2016. márc. 17. 18:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

#18 lehet, hogy csak meg akarta könnyíteni a munkádat, hogy annyival kevesebbet kelljen kiosztanod :,D

én egyébként el szoktam venni a lapot azoktól, akik normálisak, nem tolakodnak (persze pár lépés után a kukában landol, de ez már lényegtelen), nem utálom az összeset kollektíven, de az idegesítő nyomulós reklámosztogatóknak nem könnyítem meg a munkáját.

#19 azokkal már én is összefutottam, először meghallgattam, hogy mit akar, aztán vissza is adtam a naptárat, amikor adományt akart kérni cserébe.

2016. márc. 18. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!