Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen pofátlanok a...

Miért ilyen pofátlanok a szórólaposok?

Figyelt kérdés
Nem tudok eljutni az Örs vezér tértől a Keleti pályaudvarig úgy, hogy ne nyomná a képembe legalább 3 a hülye szórólapját. Nemhogy örülnének, ha elveszi tőlük valaki, gyakran még el is állják az utat, hogy ne lehessen elmenni mellettük, valamelyik még be is szól annak, aki nem fogadja el. Ha rajtam múlna, ki lennének tiltva az összes aluljáróból. Az éhező, rákos gyerekeknek kolduló kamu adománygyűjtőkről meg nem is beszélve...

#reklám #bunkó_emberek
2016. márc. 17. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Fapofa fel, szemkontaktus kerül, és határozottan elsétálsz mellettük.
2016. márc. 17. 19:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Levegőnek kell nézni az összeset.
2016. márc. 17. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha rutinos "pesti" lennél akkor már rég felvetted volna a gyilkos tekintetet és gázolnál át mindenen és mindenkin.

Nekik ez a melójuk ,ezért fizetik őket,valójában a megbízójukat kellene felpofozni.

A szektások egyszerű futóbolondok,az adományosok meg egyszerűen csak csalók, de megéri nekik mert mindig akad birka akit becsaphatnak. Mindegyiken át kell nézni mintha csak csaholó kutyák mellett mennél el.

2016. márc. 17. 19:38
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Voltam szórólapos (olvasás éjszakáját, könyveket népszerűsítettünk), nem is régen, szóval tapasztalatot mondok. Tény, hogy nem mindenki egyforma, tényleg vannak, akik pofátlanul viselkednek, találkoztam 1-2-vel, akik követtek ha nem vettem, el, de mondjuk ez ritka. Sokak csak ezt a munkát találják, beérik ezzel is, én mondjuk csak diákmunkaként csináltam, ismerőseimmel egy csoportban. Minden nap kaptunk egy szórólapadagot, amit el kellett osztanunk, ha kész voltunk mehettünk, voltak civil ruhás ellenőrzők, akik figyelték, hogy nem dobjuk-e ki őket az első kukába. Sosem tartott 4 óránál többnél amíg elosztottuk őket, de mit ne mondjak, elég fárasztó volt. És azóta mindig elveszem a szórólapot (ha nem fizetős persze amit pár helyen rádsóznak) mert nem a legjobb ott állni egész nap. Sok járókelő iszonyat bunkón áll hozzád, még ha nem is vagy pofátlan, mikor te csak végeznéd a munkádat. Megszámolni nem tudom hányszor szóltak le három hét alatt, hogy f**zért osztogatod a szemeted meg nem is tudom miket mondtak még. Szóval ha valaki már pár órája ott áll, és még mindig rengeteg papírja van, mert nagy adagot kapott, akkor valószínűleg már ő is pokolba kívánja az egészet, le szeretne ülni pihenni egy kicsit, vagy az is sokat segítene, ha nem mindenki rosszul állna hozzád. 17/l
2016. márc. 17. 19:41
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
Azt nem értem, már 2000-ben sem olvastam el, amit a kezembe nyomtak, mikor jöttem haza a suliból. Aki az okostelefonok korában szórólappal reklámoz, sikeres ember nem lehet.
2016. márc. 17. 19:49
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Azért, mert nekik ez a munkájuk, hogy szétosszák a szórólapot, aztán mehetnek is haza. Ha nem "pofátlanok", akkor senki nem veszi el a szórólapot, és egész nap ott állhatnak, soha nem végzik el a melót. Nem értem, miért annyira nehéz tőlük elvenni azt a papírcetlit? Én mindig elveszem tőlük és a legelső kukába utána kidobom. Mert nem érdekel, mi van rajta, de tudom, hogy szegény szerencsétlen ott ácsorog órákon át, hogy ilyen xar melót végezzen, akkor legalább annyival kisegítem, hogy 1-2 szórólapot le tud passzolni nálam. Az ilyenekbe, mint te "kedves" kérdező semmi emberség nem szorult. Bezzeg, ha neked kéne szórólapot osztogatni, akkor tuti elvárnád, hogy minden ember vegyen belőle, és ha nem vennék el, akkor azért lennél felháborodva, hogy miért ilyen pofátlanok a járókelők, hogy még egy nyamvadt papírcetlit sem képesek elvenni?!
2016. márc. 17. 20:00
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyenek tartják fenn a szórólapozókat, mint te, kedves utolsó... ha nem vennétek el tőlük szánalomból, akkor megszűnne ez a reklámozási mód.
2016. márc. 17. 20:15
 18/21 Firedoom ***** válasza:

Érettségihez szükség van 50 ora közmunkára. Namarmost nyáron szorolapoztam egy par alkalommal es megtapasztaltam ennek az az ellenkezőjét is.

30 as figura elmegy mellettem, kitep a kezemből egy halommal, es kiszorja a legközelebbi kukaba. Ezek utan nincs tobb kérdésem.

2016. márc. 17. 21:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Minden nap az Örsön átmegyek az aluljárón én is, és mókás nézni, amikor lejön 8-10 közterületes, és elkezdik összepakolni a banános dobozokat a cigányok és próbálnak elnyargalni, olykor sikertelenül. Nekem nem a szórólaposok tűnnek ott legtolakodóbbnak, hanem a hajléktalan újságot "osztogatók", akik a képedbe nyomják, és mikor elvennéd szánalomból, még pénzt is akarnak kérni érte.
2016. márc. 17. 22:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulni megkülönböztetni az adománygyűjtőket, a Jehovásokat és a szórólaposokat. Akik sima szórólapokat osztanak, általában ártalmatlanok, az a dolguk, hogy x db lapot elosszanak x idő alatt, szar pénzért. Tudom, mert éveken át csináltam suli mellett, hóban, fagyban is. sokan kérdezték, főleg idősek, hogy "ez politikai újság", amit osztok? (Metropol volt) Vagy hogy kell-e valamit vásárolni (amit eleinte nem értettem, amíg engem is meg nem támadtak a képeslaposok, zoknisok, stb. - gyakran épp szórólap osztogatás közben, elijesztve onnan mindenkit, aki egyébként elvette volna tőlem a lapot vagy az újságot.)
2016. márc. 18. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!