Miért ne legyek öngyilkos?
Ronda vagyok, emiatt rengeteg kritika ért már.Ne gyertek a sminkkel meg a fodrásszal, mindent kipróbáltam, reménytelen, plusz hatalmas az orrom is.
Nincsenek barátim, egész nap itthon ülök egyedül, a kutya se szól hozzám, mindenhonnan kiközösítenek.
Nincs munkám több, mint egy éve, egy csomó helyre beadtam az önéletrajzomat, de még csak egy telefonhívást se kaptam sehonnan. Van érettségim, szakmám, jogosítványom, most gondolkodom, hogy kellene nyelvvizsga, de fölöslegesnek érzem.
A saját családom utál, ők is megmondják, hogy ronda vagyok, nem lesz belőlem semmi stb.
A fiúk messziről elkerülnek, maximum egy éjszakára kellek nekik, illetve van most egy, akivel hónapok óta szexkapcsolatban vagyok. Én beleszerettem, de sajnos csak szexre kellek neki. Emiatt rettenetesen szenvedek, mert én nagyon szeretem.
Jártam pszichiáterhez évekig, gyógyszereztek, de nem láttam értelmét gyógyszereken élni.
Mindezek közül az bánt a legjobban, hogy a fiú nem szeret.
Miért ne legyek öngyilkos?
Magyarázhatom vedd észre a fényt is az árnyék mellet,, meg hogy megéri a sok szak kis jóért is cserébe.. de az a helyzet hogy ez is annyira hamis volna..még ha amit írok azt igaznak is gondolom....ez az oldal is annyira hamis..
és az egész meghatározhatatlan és végtelen. Relatív és öntörvényű...várod a téged lebeszélőkek? vársz egy jó indokot? annnyira nyomott vagy hogy csak erre bírsz gondolni de cselekedetek híján inkább begubózól önmagadba? meddig tart az ember számára a bátorságig való eljutás ebben az esetben? ez a kérdés is fúrja az oldalad? hogy csúnya vagy..béna egy érv...hogy egyedül vagy..szintén béna egy érv...és hogy szarok a körülményeid.ez a legbénább érv....Az egyetlen jó érv az öngyilkosságra a: csak nem akarom és kész! Ennek kiváltói pedig talán a fentebb felsorolt béna érvek..úgyhogy na hogy is van ez? te tudod van e még mozdítható szikra bennem és senki más..légy felelőtleh ha már úgyis félig meddig mindegy..aztán majd keverődnek azok a lapok ...ne félj! az a lényeg, nehéz oké,annak kell lenni, e közegben így megy..de jó is lehet, és akkor az nagyon jó
el tudod fogadni hogy nehéz és kihívásnak vagy képes látni a dolgot? vaagy nem kell ez az egész ééés puff?
egyébként egyszer minden ember fejében megfordul a gondolat, minden második embernek pedig van, lesz, vagy volt depresziós korszaka...
Szép életet, avagy halál! csak valami bátor dolog legyen...az már önmagában is szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!