Miért ne legyek öngyilkos?
Ronda vagyok, emiatt rengeteg kritika ért már.Ne gyertek a sminkkel meg a fodrásszal, mindent kipróbáltam, reménytelen, plusz hatalmas az orrom is.
Nincsenek barátim, egész nap itthon ülök egyedül, a kutya se szól hozzám, mindenhonnan kiközösítenek.
Nincs munkám több, mint egy éve, egy csomó helyre beadtam az önéletrajzomat, de még csak egy telefonhívást se kaptam sehonnan. Van érettségim, szakmám, jogosítványom, most gondolkodom, hogy kellene nyelvvizsga, de fölöslegesnek érzem.
A saját családom utál, ők is megmondják, hogy ronda vagyok, nem lesz belőlem semmi stb.
A fiúk messziről elkerülnek, maximum egy éjszakára kellek nekik, illetve van most egy, akivel hónapok óta szexkapcsolatban vagyok. Én beleszerettem, de sajnos csak szexre kellek neki. Emiatt rettenetesen szenvedek, mert én nagyon szeretem.
Jártam pszichiáterhez évekig, gyógyszereztek, de nem láttam értelmét gyógyszereken élni.
Mindezek közül az bánt a legjobban, hogy a fiú nem szeret.
Miért ne legyek öngyilkos?
AZONNAL SZAKÍTSD MEG A KAPCSOLATOT AZZAL A PASASSAL.
Első lépésként.
Másodikként pedig, próbáld meg megismerni önmagad. Tudd, hogy mi érdekel, mit szeretsz és csináld azt! Egyébként a legjobb amit tehetsz az a környezetváltoztatás. Kis városból nagyba vagy fordítva. Esetleg, mint ahogy már írták ott van a többi ország. Menj külföldre. Jót tesz a levegőváltozás mindig. Új emberekre van szükséged. Nézz filmeket, egyél jókat, keress hobbit, ismerj meg embereket, legyél nyitott a világra. A plasztikai műtétet én elfelejteném, mert én személy szerint nagyon ellenzem. Sajnálnám, mivel biztosan szép lány vagy.
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!