Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ne legyek öngyilkos?

Miért ne legyek öngyilkos?

Figyelt kérdés

Ronda vagyok, emiatt rengeteg kritika ért már.Ne gyertek a sminkkel meg a fodrásszal, mindent kipróbáltam, reménytelen, plusz hatalmas az orrom is.

Nincsenek barátim, egész nap itthon ülök egyedül, a kutya se szól hozzám, mindenhonnan kiközösítenek.

Nincs munkám több, mint egy éve, egy csomó helyre beadtam az önéletrajzomat, de még csak egy telefonhívást se kaptam sehonnan. Van érettségim, szakmám, jogosítványom, most gondolkodom, hogy kellene nyelvvizsga, de fölöslegesnek érzem.

A saját családom utál, ők is megmondják, hogy ronda vagyok, nem lesz belőlem semmi stb.

A fiúk messziről elkerülnek, maximum egy éjszakára kellek nekik, illetve van most egy, akivel hónapok óta szexkapcsolatban vagyok. Én beleszerettem, de sajnos csak szexre kellek neki. Emiatt rettenetesen szenvedek, mert én nagyon szeretem.

Jártam pszichiáterhez évekig, gyógyszereztek, de nem láttam értelmét gyógyszereken élni.

Mindezek közül az bánt a legjobban, hogy a fiú nem szeret.

Miért ne legyek öngyilkos?

2016. márc. 6. 16:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%
Sűrített levegő, olyan negatívak vagytok
2016. márc. 6. 17:03
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
Mert te is tudnál élvezhető életet élni. Döntsd el, melyik a legfontosabb: párkapcsolat, közösség/barátok, munka, és annak érdekében tegyél legtöbbet. A válaszaidból úgy látom, hogy a párkapcsolat, tehát szakítsd meg a sráccal minden kapcsolatot és keress mást, ne szexpartnert. Rengeteg ronda lánynak, pasinak van párja. Ha meg megdugnak, akkor járni is fog valaki veled.
2016. márc. 6. 17:23
 13/25 anonim ***** válasza:
30%
Te csak ne panaszkodj, nekem még a szex se jött össze...19f
2016. márc. 6. 18:16
 14/25 anonim ***** válasza:
31%
Nyelvvizsga + orrműtét + fiút elfelejteni. Nem olyan súlyos dolgok ezek.
2016. márc. 6. 18:38
 15/25 A kérdező kommentje:
A műtéthez gondolom évekig kell gyűjtögetni a pénzt.
2016. márc. 6. 18:40
 16/25 A kérdező kommentje:
Mert nem olcsó dolog.
2016. márc. 6. 18:40
 17/25 anonim ***** válasza:
43%
Na és? Az átlagember is, ha el akar menni nyaralni egy hétre, egész évben gyűjt rá. Nagy ügy, te meg egész évben akkor az orrodra gyűjtesz. Azt azért kétlem, hogy milliókba kerülne egy orr.
2016. márc. 6. 18:44
 18/25 anonim ***** válasza:

AZONNAL SZAKÍTSD MEG A KAPCSOLATOT AZZAL A PASASSAL.

Első lépésként.

Másodikként pedig, próbáld meg megismerni önmagad. Tudd, hogy mi érdekel, mit szeretsz és csináld azt! Egyébként a legjobb amit tehetsz az a környezetváltoztatás. Kis városból nagyba vagy fordítva. Esetleg, mint ahogy már írták ott van a többi ország. Menj külföldre. Jót tesz a levegőváltozás mindig. Új emberekre van szükséged. Nézz filmeket, egyél jókat, keress hobbit, ismerj meg embereket, legyél nyitott a világra. A plasztikai műtétet én elfelejteném, mert én személy szerint nagyon ellenzem. Sajnálnám, mivel biztosan szép lány vagy.

Szóval hajrá!

2016. márc. 6. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Azért mert lesz jobb is. Kíváncsi lennék, hogy nézel ki, szerintem nem vagy ronda, csak bebeszéled magadnak. Tényleg ronda lennél szexelni se akarnának veled.
2016. márc. 6. 21:06
 20/25 anonim ***** válasza:
De amugy nem is vagy ronda szerintem
2016. márc. 6. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!