Miért ne legyek öngyilkos?
Ronda vagyok, emiatt rengeteg kritika ért már.Ne gyertek a sminkkel meg a fodrásszal, mindent kipróbáltam, reménytelen, plusz hatalmas az orrom is.
Nincsenek barátim, egész nap itthon ülök egyedül, a kutya se szól hozzám, mindenhonnan kiközösítenek.
Nincs munkám több, mint egy éve, egy csomó helyre beadtam az önéletrajzomat, de még csak egy telefonhívást se kaptam sehonnan. Van érettségim, szakmám, jogosítványom, most gondolkodom, hogy kellene nyelvvizsga, de fölöslegesnek érzem.
A saját családom utál, ők is megmondják, hogy ronda vagyok, nem lesz belőlem semmi stb.
A fiúk messziről elkerülnek, maximum egy éjszakára kellek nekik, illetve van most egy, akivel hónapok óta szexkapcsolatban vagyok. Én beleszerettem, de sajnos csak szexre kellek neki. Emiatt rettenetesen szenvedek, mert én nagyon szeretem.
Jártam pszichiáterhez évekig, gyógyszereztek, de nem láttam értelmét gyógyszereken élni.
Mindezek közül az bánt a legjobban, hogy a fiú nem szeret.
Miért ne legyek öngyilkos?
Ha az akarsz lenni, akkor legyél. De előtte nézz körül jól, hogy biztos nincs-e valamiért élned. Biztos van, ami érdekel. A szerelmet felejtsd el, az hülyeség! Találj egy hobbit és élj annak. Én is azt teszem. Én is egyedül leszek mindig is, mégsem tör ez le. Ez van, kész. Legalább nyugodt életem van és élhetek a hobbimnak. Ennyi. Te is próbáld meg ezt.
Attól ne félj, hogy a halál után lesz valami. Nem lesz semmi, csak sötét, nem érzel semmit és igazából, mivel nincs rossz, nincs jó, a semmi van, a semmi pedig jó, tehát ha azt az érzést le kéne írni, amit halottan "érzel", akkor az jó. Úgyhogy ennyi. De persze ezt csak pluszban mondtam. A lényeg, hogy keress egy hobbit, aminek élhetsz! Az mindig segít.
"Miért ne legyek öngyilkos?"
-Mert a halál unalmas, az élet még mindig érdekesebb egy fokkal.
"Ronda vagyok, emiatt rengeteg kritika ért már.Ne gyertek a sminkkel meg a fodrásszal, mindent kipróbáltam, reménytelen, plusz hatalmas az orrom is."
-Emiatt felesleges öngyilkosnak lenni. Inkább vágd le a kezeidet meg a lábaidat, és akkor mindenkinek megesik rajtad a szíve.
"Nincsenek barátim, egész nap itthon ülök egyedül, a kutya se szól hozzám, mindenhonnan kiközösítenek."
-A kutyától ne is várd, hogy hozzád szóljon, inkább vegyél egy papagájt.
"Nincs munkám több, mint egy éve, egy csomó helyre beadtam az önéletrajzomat, de még csak egy telefonhívást se kaptam sehonnan. Van érettségim, szakmám, jogosítványom, most gondolkodom, hogy kellene nyelvvizsga, de fölöslegesnek érzem. "
-Hát aztán, legalább nincs egy barom főnököd aki csesztetne. Menj el külföldre mosogatni(ahhoz nem kell nyelvvizsga sem+sokkal jobban megfizetnek+még tanulod is a nyelvet). Az Eu-nak köszönhetően bárhova elmehetsz azon belül, amúgy is kell nekik az olcsó munkaerő, a gazdag nyugatiak csak amolyan gyarmatként tekintenek ránk, de még így is sokkal többet kapsz mintha itthon húznád az igát.
"A saját családom utál, ők is megmondják, hogy ronda vagyok, nem lesz belőlem semmi stb."
-Legalább nem teszik magasra a lécet, nem várnak tőled semmit.
"A fiúk messziről elkerülnek, maximum egy éjszakára kellek nekik, illetve van most egy, akivel hónapok óta szexkapcsolatban vagyok. Én beleszerettem, de sajnos csak szexre kellek neki. Emiatt rettenetesen szenvedek, mert én nagyon szeretem"
-Ha szeretnéd, akkor nem akarnál öngyilkos lenni. Ez az öngyilkosságba menekülés csak a saját önzőségedet bizonyítaná.
"Jártam pszichiáterhez évekig, gyógyszereztek, de nem láttam értelmét gyógyszereken élni. "
-Ezt aláírom, eleve a pszichiáterekhez is tök fölösleges járni, mivel sokszor betegebbek mint maga a páciens.
"Mindezek közül az bánt a legjobban, hogy a fiú nem szeret."
-Pedig ez a legjelentéktelenebb az összes közül.
"Miért ne legyek öngyilkos?"
Fentebb már leírtam. + Azért, hogy ne növeld a magyar öngyilkossági statisztikát, így is elég sz@rul állunk ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!