Ez nem kétszínűség?
Arról próbált meggyőzni hogy egy 15 éves autó is annyira jó mint egy új és felesleges újat vásárolni.
Nekik évekig 3 új autójuk volt: 2 Mercedes és egy Land Rover. A Land Rover a szülőke de mind a két Mercedest vadonat újonnan kapták a szülőktől amikor húszon évesek voltak.
Nekem meg azt próbálja "elmagyarázni" hogy a régi autó is megteszi és miért jobb.
A barátnője vagyok..
Azokat kapták. S ha megtehetik, vesznek újat. Mivel olcsóbb s kiszolgál, nincs problémája, tényleg ugyan olyan jó, minden összevetve.
Nem kétszínűség
szerintem ne vedd ilyen komolyan a véleményét. nem hiszem, hogy azért akarna lebeszélni, hogy neked ne legyen új autód. úgy gondolja, hogy neked jó lenne - te meg nem így gondolod. ennyi...
ha te veszed a saját pénzedből, akkor nincs beleszólása, legfeljebb véleményt mondhat, amit te mérlegelsz és döntesz, ahogy akarsz.
Szerintem csak arra akarnak kilyukadni, hogy amíg van autó a háznál, addig nem kell másik. Ha már a mostani 15 éves bedobja a kulcsot, akkor van értelme újat venni.
Ha konkrétan arról van szó, hogy műszakilag melyik a jobb, akkor ahhoz meg kevés az info, mert könnyen előfordulhat, hogy a régi minőségalapú és a mai tömeggyártáslapú kocsik között az előbbi kerül ki győztesen a megfelelő tényezők mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!