Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez nem kétszínűség?

Ez nem kétszínűség?

Figyelt kérdés

Arról próbált meggyőzni hogy egy 15 éves autó is annyira jó mint egy új és felesleges újat vásárolni.

Nekik évekig 3 új autójuk volt: 2 Mercedes és egy Land Rover. A Land Rover a szülőke de mind a két Mercedest vadonat újonnan kapták a szülőktől amikor húszon évesek voltak.

Nekem meg azt próbálja "elmagyarázni" hogy a régi autó is megteszi és miért jobb.

A barátnője vagyok..

2016. febr. 27. 16:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

lehet, hogy neki nem olyan fontos, hogy milyen az autó, csak a célja, hogy elvigyen A-ból B-be...

egyébként egy új autó is lehet több éves modell (mióta áll a kereskedésben, vagy a gyár udvarán) és egy használt autó sem feltétlenül annyival rosszabb állapotú, vagy kényelmi színvonalú, mint amennyivel olcsóbban megveheted használtan. szóval egyáltalán nem biztos, hogy az újdonság annyira fontos

2016. febr. 27. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Elkényeztetett p***a, nincs több hozzáfűzni valóm :D
2016. febr. 27. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:
1: tisztában vagy te az autómárkákkal? :D elvigye A-ból B-be ahha... :D
2016. febr. 27. 16:17
 4/13 A kérdező kommentje:

Én vagyok az elkenyesztett p..csa?

A barátnője vagyok= ő a férfi és én a barátnője vagyok 2 éve.

Újonnan vásárolt autók, a húgának 7 millióért vásároltak, neki pedig 12 millióért.

2016. febr. 27. 16:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem én hogy az 1-2 éves autó is használt de nem ugyanaz avval ami 15 éves és használt autó. Lehet hogy nő vagyok de azért ennyit én is értek.
2016. febr. 27. 16:19
 6/13 anonim ***** válasza:
elsőre nem volt egyértelmű, hogy pasidról beszélsz, amúgy meg akkor elkényeztetett köcsög :D újonnan ilyen kocsi mind2 gyereknek, komolyan kik ezek? valami Fidesz oligarchia? :D
2016. febr. 27. 16:21
 7/13 magcsu válasza:

Gőgös vagy!

Fogad el ami van konnyen elveszitheted

2016. febr. 27. 16:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem autóm sincs, de szerinte egy 15 éves autó is megfelelő. Ami elvisz A-B de akkoriban kellett mind a kettőnek az új autó.
2016. febr. 27. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
csak az nem derült ki, hogy saját magának/veled közös használatra nem akar a 15 évesnél újabb kocsit, vagy neki van új kocsija, csak neked nem akar újat venni, mert te érd be az öreg kocsival? ami azért nem teljesen mindegy
2016. febr. 27. 16:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Amikor ők vásároltak az autóikat akkor voltak újak és ennyiért vásároltak őket. Nekem első autóm lenne amit én használnak és most megpróbál meggyőzni hogy jó a régi autó. Nekem ne legyen új autóm soha az életbe de azért nekik jó volt a vadonatúj. Én venném a sajat pénzembol.
2016. febr. 27. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!