Ez nem kétszínűség?
Arról próbált meggyőzni hogy egy 15 éves autó is annyira jó mint egy új és felesleges újat vásárolni.
Nekik évekig 3 új autójuk volt: 2 Mercedes és egy Land Rover. A Land Rover a szülőke de mind a két Mercedest vadonat újonnan kapták a szülőktől amikor húszon évesek voltak.
Nekem meg azt próbálja "elmagyarázni" hogy a régi autó is megteszi és miért jobb.
A barátnője vagyok..
lehet, hogy neki nem olyan fontos, hogy milyen az autó, csak a célja, hogy elvigyen A-ból B-be...
egyébként egy új autó is lehet több éves modell (mióta áll a kereskedésben, vagy a gyár udvarán) és egy használt autó sem feltétlenül annyival rosszabb állapotú, vagy kényelmi színvonalú, mint amennyivel olcsóbban megveheted használtan. szóval egyáltalán nem biztos, hogy az újdonság annyira fontos
Én vagyok az elkenyesztett p..csa?
A barátnője vagyok= ő a férfi és én a barátnője vagyok 2 éve.
Újonnan vásárolt autók, a húgának 7 millióért vásároltak, neki pedig 12 millióért.
Gőgös vagy!
Fogad el ami van konnyen elveszitheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!