Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehetek egyszerre keresztény...

Lehetek egyszerre keresztény és rocker?

Figyelt kérdés

2016. febr. 26. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Igen :D Katolikus suliba járok és az egyik kedvenc bandám a Slipknot :D Egy másik kedvenc bandám meg pont keresztény banda : Skillet
2016. febr. 26. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha ilyen kérdést kell feltenned, akkor ott már gond van...
2016. febr. 26. 20:58
 13/20 anonim válasza:
0%
Szerintem maradj meg hülyének. Jobban jár a világ.
2016. febr. 26. 23:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Pár éve, itt a GYK-n egy egyházi (nem katolikus) iskolába járó diáklány panaszkodott, hogy nem engedik a szülei ilyen zenéket hallgatni, ráadásul, a barátja akinek megmutatta, hogy milyen zenéket hallgat beárulta a szüleinél. Vagy valami hasonló. De tény az, hogy ezekszerint nem minden egyház gondolkodik józanul.
2016. febr. 27. 00:22
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Látom a válaszolók elfelejtették, hogy először is a Bibliát kellene kinyitni.

Salamon 23:12

"És azok kik esharnit (nehéz visszaadni az eredeti héber szó jelentését, de lényegében rockzenét jelent) hallgatnak bűnt követnek el, mert utálatosság az az én szememben."

Sajnálom, a Biblia egyértelmű.

2016. febr. 27. 02:06
 16/20 anonim ***** válasza:
igen, ezek nem zárják ki egymást, persze akkor te nyílván nem a Panterát fogod hallgatni, hanem a Skilletet, de hát akkor mi van? Az előző válaszolónak meg üzenném, hogy mikor Salamon ezt mondta, még ki sem találták az ilyen nemű zenét. Volt olyan zene, amit ünnepélyeken játszottak, mulattak rá, de az nem olyan nem olyan, mint a keresztény rockbandák.
2016. febr. 27. 12:54
 17/20 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: azt, hogy rockzenét és metálzenét hallgatok. Nem öltözöm túl rockeresen mert egyházi iskolába járok, sötétebb cuccokat és tornacipőt hordok esetleg együtteses pólót.
2016. febr. 27. 14:08
 18/20 A kérdező kommentje:
amúgy akik a skilletet írták: az a kedvenc bandám!!!!
2016. febr. 27. 14:08
 19/20 A kérdező kommentje:
amúgy a kérdést azért tettem fel mert ugye ilyen zenét hallgatok és nagyon szeretem ezt a stílust, de mellette keresztény vagyok és nem tudtam hogy baj e az hogy rocker vagyok mert egy csomóan reflexből lesátánistázzák őket.
2016. febr. 27. 14:12
 20/20 A kérdező kommentje:
ja és 3 éve voltam már ezelőtt rocker amikor meghallottam ezt a sátánistázást és így bizonytalanodtam el
2016. febr. 27. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!