Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem sátánista, tűrhető nyelvez...

Blogeres kérdése:

Nem sátánista, tűrhető nyelvezetű metálvandák?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudnátok bekem ilyen bandákat írni? Irányzat mind1, de jobban örülnék neki ha kicsit "melodic" lenne, Ill Niño hoz, vagy In Flameshez hasonló. 14/f/telóról

2014. jan. 30. 22:01
 1/10 A kérdező kommentje:
*metálbandák bocs.
2014. jan. 30. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
*nekem
2014. jan. 30. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Children Of Bodom, Nightwish, Within Temptation, 5FDP, Ensiferum, Alestorm, Eluveitie, Metallica, Sabaton, Tales Of Evening, Korpiklaani, Wisdom.

Ezek dallamosabbak.:) (A műfajuk kevert, van folk, szimfónikus, epikus stb.)

2014. jan. 30. 23:37
 5/10 A kérdező kommentje:
A Sabaton jóféle azt ismertem,nagyon köszi a válaszokat,lesz miből válogatni :). Más vallásokkal nincs bajom,animéket is nézek,csak ne szidja a katolikusokat,és ennyi.
2014. jan. 31. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon kevés az, amelyik sátánista...csak ráfogják egy csomóra. de én láttam olyan oldalt, ahol kb. az összes létező zenéről azt írták, hogy sátánista, ilyenekről, hogy Madonna, meg Beyonce...
2014. febr. 21. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Amaranthe:)
2014. aug. 25. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Slipknot. Nem, nem sátánisták csak néhány ökör elkönyvelte őket sátánistaként, és a hiszékenyek meg beveszik.Amúgy

Anthrax

Slayer

Metallica

Megadeth

Dark Angel

Testament

Kreator

Death

Iron Maiden

Korn

Drowning Pool

Mudvayne

Helloween

Love and Death

Hirtelen ennyi jutott eszembe, még a Linkin Parkot meg a Limp bizkitet tudnám hozzáadni, de sokak szerint nem metál, valaki meg azt mondja igen. Én nem mondom egyiket se, csak hallgatom és kész.

2016. febr. 29. 15:38
 10/10 haggaimester válasza:
Hát nem tudom a Slayer -t belevenni a nem sátánista, és nem katolikus ellenes listába??? Hát ,szerintem jócskán súrolják most is.A korai albumaikat pedig vállaltan Black Metal-nak mondták maguk is :)
2016. júl. 19. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!