Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire furcsa, ha a 12 éves...

Mennyire furcsa, ha a 12 éves húgom korrepetál angolból engem? 18/L

Figyelt kérdés

Elég rossz a nyelvérzékem. Neki viszont már ilyen fiatalon is jobb mint nekem.

Általában vele szoktam megcsinálni a házit angolból.

2016. febr. 17. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem furcsa sőt, még jó hogy van egy rendes húgod:)

Nem szégyen ha rád kevesebb ragadt mint rá:)

2016. febr. 17. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Semennyire. Miert lenne barmennyire?
2016. febr. 17. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha jó benne, akkor annak csak örülni lehet.
2016. febr. 17. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:

nem is biztos, csak a nyelvérzékkel van a gond.

nálam például az, hogy én 23 vagyok, és mivel ugye tudjuk, hogy 7 éves korig a legfogékonyabb az agy a nyelvtanulásra is akár, ma már sokkal nagyobb súlyt kap az oktatás(legalábbis én így tudom).

amikor én voltam annyi, akkor még nem igazán eröltették...idősebben meg már nehezebb belefogni, akármilyen intenzíven is tanulja az ember, ott már tényleg fontos az, kinek mennyivel jobb a nyelvérzéke.

öcsém 10 éves, és ő is sokkal jobban tud nálam angolul, pedig nem voltam én se rossz belőle sosem...:D

2016. febr. 17. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Semennyire... Mindenkinek mashoz van erzeke. En is szoktam segiteni a 2-3 evvel idosebb barataimnak matekbol.....mert nekem ez megy.

15/L

2016. febr. 17. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:

En matekbol korrepetaltam a noveremet meg erettsegire (plusz kesobb amikor foiskolas volt). Kb. 3 evvel idosebb, de suliban 4 evfolyam volt koztunk.

Nemtom mennyire volt neki furcsa, en orultem, mert egy csomo csokit vett nekem, azt meg szeretem. :)

2016. febr. 18. 02:47
 7/7 anonim válasza:
ohh engem is korepetallhatna.XDD 14/l
2016. márc. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!