Nem furcsa az, ha valaki este úgy dönt, elmegy buszozni a városba azért, hogy csak nézzen ki a fejéből, nézze a várost, és közben zenét hallgasson?
"az a hülye, aki mondja" -Forrest Gump
Sorry :D
Nincs ezzel gond, Budapest valóban csodálatos város, van mit nézni.
Ha kedved tartja, szellőztesd ki a fejed, senkivel ne foglalkozz.
Menj :)
Én nem tartom furcsának!
Én napi 2-szer 1 órát utazok busszal (suliba és haza), és rájöttem, hogy az az egyetlen hely, ahol egy kis nyugodtság van a napomban. Már annyira megszoktam, hogy néha még hétvégén, vagy hosszabb tanítás nélküli időszakban is megyek 1-1 kört vele. Mert ha így nyugodt vagyok, és pluszköltségbe sem kerül a bérlet miatt, akkor miért ne? :)
én motorozni szoktam, jelenleg meg autózni, mondjuk azt már spórolva. nem megyek olyan messze, csak valahova, ahol csend van meg nyugalom.
régebben én is buszoztam, csak országos szinten. fater volánnál dolgozott, és volt családi bérletem...ingyen oda mentem, ahova akartam, csak már nem vagyok diák, így nem jár...úgyhogy lett a motor meg az autó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!