Szeretnél visszamenni a középkorba, hogy beszélgethess az akkor élt őseiddel, és lásd, milyen volt a világ abban az időben?
Figyelt kérdés
Nekem az egyik legnagyobb vágyam ez, bár tudom, hogy gyakorlatilag lehetetlenség.
Sokszor álmodozom az 1100-as évekről. Olyankor intenzív érzelmek kerítenek hatalmukba.
Lassan 23 éves vagyok, és ez évek óta meghatározó érzés az életemben. Bár, még korábbra is nagyon szívesen "visszamennék".
2016. febr. 17. 00:40
11/11 anonim válasza:
Úgy irigylem az olyan embereket, akiket érdekel a történelem. :( Én meg még a középsulis töris anyagot is alig tudom megtanulni, annyira nem tudom elképzelni ezeket a dolgokat, hogy egyszer tényleg megtörténtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!