Milyen büntetés jár azért, ha valaki bejön az udvaromba azért (feltehetően azért, hogy megüssön/megverjen), de én boxerral leütöm, és kihívom persze a rendőröket?
A rendőr válaszát törölték vagy mi?
Mellesleg,most komolyan kérdem,TE mivel bizonyítod,hogy az illetőt nem te hívtad be és,hogy támadólag lépett fel?
Csak,mert ilyen alapon behívom a szomszédot (Akit amúgy rühellek!) és agyonverem egy szívlapáttal.
Ha sikerülne kiprovokálni egy támadást, leütném. De nem boxerral. Messze vagyok Rambo-tól, 17 évesen verekedtem utoljára, de szerintem fegyver nélkül is letudnék csapni egy részeg idiótát.
Ha ragaszkodsz a boxerhez, gondolkodhatsz azon hogy emberi élet kioltására alkalmas fegyvernek minősül -e, vagy hogy pontosan mit jelent a rád húzott kötelességed, miszerint ha fegyvert használsz önvédelemre köteles vagy mindent megtenni a támadót ért sérelmek elkerülése érdekében.
Egy boxerrel elég kemény sérüléseket lehet ám okozni. Nem azt mondom hogy simogatni kell, de ha egy alapos veréssel le lehet rendezni a dolgot úgy, hogy a jogi balfszkodás egy részét elkerülöd, nem hiszem hogy szükség van az idióta arcának komplett átrendezésére, esetleg megnyomorítására.
A vele folytatott "beszélgetés" sehová se jutott, miszerint azt kértem tőle, kerüljük el egymást és hagyjuk egymást békén.
Amit eddig tett:
Elvágta a parabola antenna koax kábelét, többször is kinyitotta a kerti csapot és ez az ordibálásos téma.
A csapos témát már 3x végigjátszotta.
Valahogy elejét kell venni ennek az egésznek mert ez így nem folytatódhat, hogy azt hiszi mindent megtehet. Nagyon sokáig tűrtem. Ha a boxer sok akkor marad a vascső. A bizonyítást pedig ráhagyom a falura, mert mindenki tudja mekkora gennyláda ez az ember, és azt is tudják, hogy rosszban vagyunk egymással, ergo nem hívnám be.
"A bizonyítást pedig ráhagyom a falura, mert mindenki tudja mekkora gennyláda ez az ember, és azt is tudják, hogy rosszban vagyunk egymással, ergo nem hívnám be."
Ja,és a bíró meg az ügyész is falubeli?
Ülni fogsz,ha sokat arcoskodsz!
Inkább tegyél fel kamerát és úgy lesz bizonyíték a kezedben és ezzel mehetsz a rendőrségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!