Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megakarnak verni, mit tegyek?

Megakarnak verni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Dio héjban annyi hogy "lehet megakarnak verni de nem tudom hogy icsak ilyeszgetnek vagy sem? Máár volt 3 kellemesnek nem mondható beszélgetésem velük, és ott nem nagyon történt semmi csak az utolsó ilyen beszélgetésnél kaptam egy pofon szerű valamit de annál azért erősebb volt. És most már nem abba a suliba járok eltelt egy hónap és megtudták hogy én oda járok és most nem tudom mit tegyek bemenjek hetfon vagy sem mmert félek azért tőlük pláne ha egyszerre vannak ott és sokan (8-9). nem vagyok eg eőszakos típús megsemmi ilyen sose verkedtem még de páran azt gondolják hogy bármikor letudám cspni oket pedig sztem nem hiaba vagyok majdnem 100 kilo de nem....nagyon félek meg minden mit kéne tenne???

2016. febr. 7. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy bárki bármit mond akkor is meg kell tanulnod megvédeni magad...Mert férfi vagy!Talán tévedek?
2016. febr. 7. 18:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen 17/F. Regen jartam onvedelemre de nem tudnam hasznalni, sehogyan se plane ennyi ellen.
2016. febr. 7. 18:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Ezek olyanok, mint az állatok, ha még okuk sincs rá, valószínűleg kifogják a leggyengébb áldozatot. Ha azt mondod 100kg is megvagy nem kellene sok hogy kicsit határozottabb benyomást kelts, ezen most nem javít, ha holnap úgy mész be, mint a helyi kemény, de hosszútávon elkerülheted, hogy ne téged nézzenek ki.

Itt most 2 esélyed van, vagy segítséget kérsz esetleg követsz valakiket, akik jelenlétükkel távol tartják őket. vagy elkapnak és akkor oda kell verned, nem állni, mint egy fatökű.

2016. febr. 7. 18:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy erősebbek? Vertek már meg?
2016. febr. 7. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Esetleg még úgy lehetne elkerülni őket, hogy más időben mész suliba, mint szoktál. Pl ha első órára kéne menned, akkor be lehetne menned nulladikra. A lényeg, hogy más időben menj, amikor ők még nincsenek a közelben.
2016. febr. 7. 18:57
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

8-9 ember ellen egy világbajnok küzdősportoló sem érne semmit,mert annak is csak 2 keze van . Szóval ha komolyan gondolják úgyis megvernek,vagy egyiknél másiknál ott a bökő ,amíg egyiket ütöd addig szétszúrkálnak és mehetsz a temetőbe.

Szólj a rendőrségnek meg a szüleidnek akik elmennek veled feljelentést tenni. Semmi értelme rettegni meg semmi értelme leállni keménykedni velük mert esélyed sincs egyedül egy ilyen galeri ellen. Ismered őket akár névről is szóval szépen elmondod hogy életveszélyesen ok nélkül fenyegetnek stb. Nem fogják őket lecsukni egyelőre,de elbeszélgetnek velük, de ha bármi is történik veled verés stb,tudni fogják hogy egyből jönnek értük a zsaruk.

2016. febr. 7. 19:09
 17/18 anonim ***** válasza:
#16. próbát lehet megér, csak igazából a törvény ebben a gyönyörűséges jogállamban nem így működik...volt részem olyanban, mikor valakit közel életveszélyes állapotban helyben hagytak, a banda fele még csak ki se lett hallgatva...most ezt emeljük át ebbe a szituációba, ahol igazából gyerekekről beszélünk és még semmi érdemleges nem történt...
2016. febr. 7. 20:05
 18/18 anonim válasza:
Most így pár év elteltével kíváncsi vagyok mi lett a dolog végkimenetele. Remélem semmi rossz nem történt.
2021. szept. 6. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!