Mit csináljak megakarnak verni?
Vegyél 2db ESP viperát (a kommandósok azt használják, és én is). Én a farmerzsebemben hordom (így a rendőrök nem látják, és nem szólnak...)
2* voltam "olyan" helyzetben...
1. csajjal voltam és 2 cigány jött késsel, és a cuccainkat akarták... Kicsaptam, mondom "Ez van, kipróbálod?" Elmentek, így nem kellett használni.
2. Haverom hívott, hogy el akar adni 30kg vörösrezet... Bementünk egy "udvarba", kiderült hogy cigányputri, és 5 kopasz kigyúrt tetovált cigánnyal kellett üzletelnie... A cigány le akarta csapni a haveromat, erre én felhúztam a pólómat, és a vipera madzagot az ujjammal megfeszítettem... Egyből minden jól alakult :)
ESP vipera a leghatásosabb önvédelmi fegyber, megbízható, nem hajlik el, és le lehet állítani a támadókat, nem ilyen gázspré szerű xar... Mondjuk az ütésnél kell vele vigyázni, kis erővel is könnyedén csontot tör...
Igaza van az előző hozzászólónak próbáld elkerülni.
De ha már nem tudod akkor sem viperával menj mert lehet hogy te nyersz de rosszabbul jársz!Tudom hogy feketékről van szó de akkor is kézzel verekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!